Quamtrax Gourmet Zero Sauce 330ml

4,99 

Quamtrax Mayonnaise Sauce je omaka z okusom majoneze brez maščob in brez sladkorja, za popestritev vaših priljubljenih obrokov.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Gourmet Zero Sauce 330ml

SKU: ZQG Categories: ,

Quamtrax Mayonnaise Sauce je slastna omaka z okusom majoneze popolnoma brez maščob, sladkorja in kalorij, tako da lahko brez obžalovanja uživate v svojih najljubših jedeh in receptih. Dnevne obroke si lahko popestrite z dodatkom majoneze brez kalorij. 

Poizkusite Quamtrax Mayonnaise Sauce v vaših solatah ali ob mesnih jedeh. Prepustite se vaši kuharski domišljiji, saj je štetja kalorij konec!

Glavne značilnosti Quamtrax Mayonnaise Sauce:

NAVODILA ZA UPORABO:

Izdelek uporabljajte kot običajen preliv pri pripravi hrane. Ena jedilna žlica je približno 15ml sirupa.

 

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

Po potrebi posameznika.

SESTAVINE:

Voda, sladili (eritritol in sukraloza), vinski kis, modificiran škrob, alkoholni kis, rastlinske vlaknine, arome, sol, sredstvo za zgostitev (ksantam gumi), konzervans (natrijev benzoat) in barvili (titanijev dioksid in beta karoten). Ne vsebuje alergenov. 

 

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Izdelek vsebuje poliole, ki lahko povzročajo odvajalne učinke.

Morda bi vas zanimalo