Ak47 Preworkout Paranoia 240g

27,49 

Prehransko dopolnilo Cellucor C4 Pre Workout je napreden preworkout izdelek s kreatin nitratom.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Ak47 Preworkout Paranoia 240g

SKU: ZAK47 Kategorije: ,

Cellucor C4 Pre Workout je s kreatin nitratom.

Cellucor C4 Pre Workout je prehransko dopolnilo za uporabo pred vadbo in spada v kategorijo preworkout izdelkov ali kot jih nekateri imenujejo NO boosterjev. Cellucor C4 je blagovna znamka poznana po vsem svetu. Ta izdelek pomaga vsem športnikom, tako rekreativnim kot profesionalnim ter vsem ostalim.

Cellucor C4 Pre Workout je inovativen in prefinjen izdelek četrte generacije, saj vsebuje učinkovite in unikatne sestavine kot je kreatin nitrat. Med ostale pomembne sestavine sodi še beta alanin, ki je poznan in učinkovit prekurzor karnozina ter arginin alfa-ketoglutarat. To je ester arginina, ki sodeluje pri proizvodnji dušikovega oksida ter s tem posredno sodeluje pri vseh pozitivnih učinkih, ki jih ima ta molekula za športnike. Poleg tega vsebuje tudi ustrezno količino naravnega stimulansa kofeina.

Cellucor C4 vsebuje tudi kreatin nitrat, ki je novejša oblika soli kreatina. Njegova topnost je veliko boljša kot pri običajnem kreatinu in ga je zato potrebno zaužiti bistveno manj. Kreatin je poznana in zelo priznana sestavina v svetu športa, predvsem pri šprinterjih, nogometaših ter dvigovalcih uteži.

Poleg omenjenih sestavin vsebuje še pomembne vitamine B kompleksa, ki pomagajo pri normalnem delovanju živčevja, vplivajo na energetski metabolizem ter metabolizem proteinov in glikogena. S tem pripomorejo k izboljšani vadbi in izkoristku zaužitih hranilnih snovi.

NAVODILA ZA UPORABO: 

En odmerek 5,2g (1 merica) Cellucor C4 Extreme zmešajte z 200ml vode in zaužijte 15min pred vadbo.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5,2g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE (pomaranča): 

Beta alanin, kreatin nitrat, L-arginin alfaketoglutarat, vitamin C, L-tirozin, kofein, Citrus Aurantium (izvleček sadeža grenke pomaranče)(Advantra Z), niacinamid, folna kislina, piridoksin (piridoksal-5-fosfat), vitamin B12 (metilcobalamin), ostale sestavine: naravne in umetne arome, silicijev dioksid, kalcijev silikat, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), umetno barvilo (FD&C Yellow #6), malična kislina, sladili (sukraloza, kalijev acesulfam), barvilo (beta karoten).

SESTAVINE (mešano sadje): 

Beta alanin, kreatin nitrat, L-arginin alfaketoglutarat, vitamin C, L-tirozin, kofein, Citrus Aurantium (izvleček sadeža grenke pomaranče 30%) (Advantra Z), niacinamid (vitamin B3), folna kislina, vitamin B6 (piridoksal-5-fosfat), vitamin B12 (metilkobalamin), ostale sestavine: naravne in umetne arome, silicijev dioksid, kalcijev silikat, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), umetno barvilo (FD&C Red Lake #40),sladili (sukraloza, kalijev acesulfam).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo