Dedicated Epic v2 448g

34,99 

Prehransko dopolnilo v obliki preworkout NO boosterja Dedicated Epic.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Dedicated Epic v2 448g

SKU: ZDE550 Kategorije: ,

Dedicated Epic V2 je pravi preworkout.

Dedicated Epic V2 je prehransko dopolnilo za športnike in spada med odlične celične volumizatorje oziroma preworkout, NO boosterje. Vsebuje visoke količine preizkušenih odmerkov kreatina, beta alanina in drugih spojin za optimalno delovanje. Izdelek vsebuje neverjetno visok odmerek aktivnih sestavin, poleg tega ne vsebuje nobenih sladkorjev ali kalorij in ni zaščitena mešanica s strani kateregakoli podjetja!

Dedicated Epic V2 vsebuje naslednje sestavine:

  1. Beta alanin – neesencialna aminokislina. Beta alanin spada med najbolj uporabljene sestavine v večini preworkout izdelkov.
  2. Tavrin – spada med netipične aminokisline, ki pa se zelo pogosto uporablja v veliko izdelkih športne prehrane in prehranskih dopolnilih.
  3. Kreatinijev klorid – trenutno najbolj koncentriran in močan kreatin na tržišču. Kreatinijev klorid se zelo dobro topi v vodi za razliko od večine oblik kreatina. Topnost kreatina je bistvenega pomena za optimalno absorpcijo. Kreatinijev klorid je izredno čist in se lahko dozira v manjših odmerkih kot ostale vrste kreatina.
  4. Kreatin monohidrat – najbolj raziskan in uporabljen športni dodatek na trgu danes. Prednosti in slabosti kreatina so dokumentirane v tisoče študijah. ATP (adenozinijev trifosfat) je vir energije, ki se uporablja pri kratkih eksplozivnih gibih kot so dviganje uteži ali šprint. Kreatin povečuje telesno zmogljivost pri zaporednih kratkih in visoko intenzivnih naporih.
  5. Kreatinol-O-fosfat – pogosto zamenjan z ostalimi vrstami kreatina, vendar ima povsem drugačno strukturo. Kreatinol-O-fosfat je izjemno učinkovit z zelo visoko stopnjo absorpcijo v mišične celice.
  6. L-karnitin tartrat – najbolj biorazpoložljiva oblika aminokisline L-karnitin je v obliki tartrata. Vsem so zelo dobro poznane lastnosti aminokisline L-karnitin, saj se ta uporablja v številnih različnih izdelkih.
  7. Glukuronolakton – znana sestavina energijskih pijač in zelo močan dodatek v novi formuli Dedicated Epic.
  8. Izvleček cimeta – tradicionalno se ta izvleček uporablja kot aroma, vendar Dedicated Epic vsebuje drugačen ekstrakt cimeta.  Ta spojina je zelo pomembna za popolno absorpcijo kreatina ter drugih sestavin in s tem povečuje njihovo učinkovitost.
  9. Astragin™ – je patentiran ekstrakt ginsenga, ki se kombinira skupaj z aminokislinami, beljakovinami in vitamini. Astragin je dodan k izdelku Dedicated Epic z namenom povečati izkoristek ostalih sestavin in tako narediti  izdelek še učinkovitejši in močnejši.

Sestavine kot so kreatin in beta alanin se uporabljajo že veliko časa ravno zaradi njihovih ustreznih učinkov in rezultatov pri vadbi. Uvajanje novih in pravilno izbranih sestavin lahko povečuje učinek ostalih in s tem še povečuje kakovost izdelka.

Dedicated Epic V2 uporablja preverjene in vsem dobro poznane sestavine brez nikakršnih skrivalnic. Dedicated Epic V2 je primeren za uporabo pred vadbo pri vseh, ki potrebujejo nekaj podpore in si želijo boljše rezultate.

Okus: Red Candy

Morda bi vas zanimalo