Pillbox GIFT

Kategorija:

0,00 

Dum Dum Vitamin Water je naravna voda brez sladkorja, z dodatkom vitaminov skupine B

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Pillbox GIFT

SKU: ZOppb Kategorija:

Napitek Dum Dum Vitamin Water z okusom gozdnih sadežev je postala nova senzacija na trgu. Gre za negazirano, izvirsko vodo, ki jo črpajo iz 180 m globokih vodnjakov v gorah. Voda ima dodane vitamine B skupine in vsebuje naravno sladilo stevijo.

Dum Dum Vitamin Water ne vsebuje umetnih sladil in sladkorja. Vsak izmed vitaminov skupine B ima pomembno funkcijo v telesu:

  • Vitamin B3 (niacin) – pomaga pri vzdrževanju zdravih prebavil ter normalne vrednosti holesterola in triacilgliceridov. Poleg tega izboljša tudi prekrvavljenost kože ter lajša migrene. Pomanjkanje niacina se lahko kaže z luščenjem kože, pigmentacijo kože, vrtoglavico ter mišično oslabelostjo.
  • Vitamin B6 (piridoksin) – ima ključno vlogo pri metabolizmu aminokislin, ogljikovih hidratov in maščob. Pomanjkanje piridoksina se kaže kot utrujenost, nespečnost ter težave s kožo.
  • Vitamin B12 (kobalamin) – je nujno potreben za tvorbo novih celic, eritrocitov, levkocitov, črevesnih celic ter lasnih mešičkov. Poleg tega je vitamin B12 nujno potreben za normalno delovanje živčnega sistema. Njegovo pomanjkanje se lahko kaže kot vrtoglavica, izčrpanost, slabokrvnost ter motnje menstruacije.

 

NAVODILA ZA UPORABO: 

Popijte Dum Dum Vitamin Water med fizično aktivnostjo ali kadarkoli v dnevu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

3 plastenke dnevno. Ne prekoračiti priporočenega dnevnega vnosa

SESTAVINE: 

Voda, naravna aroma, sladilo (stevija),  sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), vitamini (niacin, vitamin B6, biotin, B12).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo