INN 100% argiPOWER Pump 250g

14,99 

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements argiPOWER Pump s 100% čisto aminokislino L-arginin.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

INN 100% argiPOWER Pump 250g

SKU: ZINNAPP250 Kategorije: , ,

INN Supplements argiPOWER pump je prehransko dopolnilo za športnike, saj vsebuje čisti L-arginin. To je neesencialna aminokislina, ki se lahko sintetizira v telesu in je postala zelo priljubljen dodatek v zadnjih letih v različnih športih.

Aminokislina L-arginina je prilubljen dodatek pri športnih aktivnostih, predvsem pred vadbo kot preworkout. To verjetno tudi zato, ker je ta aminokislina pogosto uporabljena tudi v zdravstvu. Športniki običajno posegajo po L-arginin ko:

  1. trenirajo redno z utežmi v fitnesu, torej so izpostavljeni intenzivnemu fizičnemu stresu, kot naprimer bodybuilding, fitness, cross fit, powerlifting, dviganje uteži
  2. trenirajo vzdržljivostne discipline moči kot so veslanje, kajak, kolesarstvo
  3. trenirajo aerobno/anaerobne športe kot je nogomet, košarka, rokomet, tek

Priporočljivo je vzeti od 2 do 5g INN Supplements argiPOWER pump dnevno, odvisno od vaše telesne mase. Svetujemo, da se izdelek uporablja izključno v kombinaciji z intenzivno in redno vadbo.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte eno čajno žličko (5g) prehranskega dopolnila za športnike INN Supplements argiPOWER pump pred treningom z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

L-arginin.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo