INN 100% betaBOOST Fire 250g

13,99 

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements betaBOOST fire s 100% čistim beta alaninom.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

INN 100% betaBOOST Fire 250g

SKU: ZINNBBF250 Kategorije: , ,

INN Supplements betaBOOST fire je prehransko dopolnilo, ki vsebuje čisto aminokislino beta alanin. Beta alanin je naravna beta aminokislina, ki ima nekoliko drugačno molekulsko strukturo kot druge aminokisline, ki so predstavljene z vsemi dobro poznanimi L-aminokislinami.

Beta alanin ni substrat za biosintezo velikih proteinov ali encimov v človeškem telesu, ampak se tam lahko sintetizira iz karnozina ali anserina ter je tudi del pantotenske kisline oziroma vitamina B5.

Prehranska dopolnila z aminokislino beta alanin so postala zelo priljubljena in razširjena v zadnjih letih. Beta alanin je pomemben pri sintezi druge spojine, in sicer karnozina. Poleg beta alanina je komponenta karnozina še aminokislina histidin. Izkazalo se je, da histidin kot del karnozina ne vpliva toliko na njegovo koncentracijo v telesu, temveč ima pri tem beta alanin bistveno bolj pomembno vlogo.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte polovico čajne žličke (2,5g) prehranskega dopolnila za športnike INN Supplements betaBOOST fire 20 minut pred treningom z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

2,5-5g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Beta alanin.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo