INN arthroID 90 capsules

14,99 

Prehransko dopolinlo Xcore Jointz vsebuje glukozamin, kondroitin, MSM ter druge pomembne sestavine.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

INN arthroID 90 capsules

SKU: ZINNAid90 Kategorije: ,

 

Xcore Jointz je prehransko dopolnilo, ki vsebuje klasično formulo z glukozaminom, kondroitinom ter MSM-jem. Poleg tega je izdelek obogaten še s kvercetinom, kolagenom in hialuronsko kislino.

To prehransko dopolnilo je namenjeno številnim športnikom, predvsem tistim, kjer je obremenitev sklepov velika. To so športi, kjer so prisotni krajši in visoko intenzivni napori. Tam prihaja do hitrih in zahtevnih sprememb smeri ali premikanja visokih tež.

Za športnike je zelo pomembna regeneracija vezivnega tkiva in sklepov, ravno tako kot mišičnega tkiva. To pomaga pri opravljanju rednih in ponavljajočih visokih obremenitev kot tudi daljše trajajojčih treningih.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1 tableto Xcore Jointz z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 tableta. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Glukozamin, kondroitin, metilsufonil metan, morski kolagen, hialuronska kislina, kvercetin, vezivo (mikrokristalinična celuloza, pšenični škrob, hidroksi propil celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), sredstvo za povečanje prostornine (kalcijev fosfat).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo