INN BCAA Rocks 2:1:1 300 tablets

20,99 

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements BCAA rocks z esencialnimi aminokislinami BCAA v tabletah in dodatkom vitamina B6.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

INN BCAA Rocks 2:1:1 300 tablets

SKU: ZINNBCAAr300 Kategorije: ,

INN Supplements BCAA Rocks je prehransko dopolnilo za športnike.

Izdelek vsebuje zelo poznane esencialne aminokisine, in sicer verižno razvejane BCAA. Tvorijo jih L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin, ki so nujno potrebne, saji jih telo samo ne more sintetizirati. Poleg tega je dodan še vitamin B6.

Dodajanje aminokislin BCAA je idealno takrat ko so treningi redni in intenzivni, tudi ko trenirate za pridobitev mišične mase in ste s treningom dosegli dovolj veliko stimulacijo mišičnega tkiva, ustrezen prehranski vnos in počitek.

Med vsemi esencialnimi aminokislinami se ravno BCAA aminokisline med bolj poznanimi in popularnimi, saj med drugim spadajo med glukogene aminokisline. To pomeni, da iz njih telo v določenih primerih lahko pridobi glukozo. L-levcin je edina ketogena aminokislina. INN Supplements BCAA Rocks je izdelek primeren za uporabo poleg zelo intenzivne in dolgotrajne vadbe ali omejenega kaloričnega vnosa, torej na raznih dietah.

Najpogosteje se BCAA aminokisline uporabljajo pred vadbo, lahko pa tudi po njej. Izdelek vsebuje standardno razmerje 2:1:1 aminokislin L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin plus dodatek vitamin B6.

Aminokisline BCAA so registrirane znamke Kyowa

Aminokisline so dokaj preproste organske molekule in so enostavni gradniki telesnih beljakovin, med temi seveda tudi organov in mišic. Aminokisline se v prebavnem traktu absorbirajo kot kratki dipeptidi (dve aminokislini povezani skupaj) ali kot posamezne aminokisline.

Glavne lastnosti INN Supplements Solid BCAA Rocks:

  • 0,9g BCAA aminokislin na vsako tableto
  • 500 tablet na pakiranje
  • razmerje aminokislin 2:1:1
NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte 5 tablet prehranskega dopolnila za športnike INN Supplements Solid BCAA rocks 2:1:1 pred, med ali po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5 tablet. Ne preseči priporočenih dnevnih odmerkov.

SESTAVINE: 

L-levcin, L-isolevcin, L-valin, sredstvo za povečanje prostornine (maltodekstrin), vezivo (mikrokristalinična celuloza, hidroksi propil metil celuloza), silicijev dioksid, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), obloga tablete (barvilo (titanijev dioksid), smukec, vezivo (hidroksipropilmetil celuloza, polietilen glikol, kopolimer polivinilpirolidon (PVP)), polisorbat 80).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo