INN Citrulline Oxide 250g

17,99 

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements Citrulline Oxide vsebuje pomembno aminokislino L-citrulin.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

INN Citrulline Oxide 250g

SKU: ZINNCO250 Kategorije: , ,

 

INN Supplements Citrulline Oxide vsebuje čisto aminokislino L-citrulin DL-malat. Aminokislina L-citrulin je neesencialna aminokislina, ki jo telo samo pridobiva iz aminokisline ornitin, ko se ta poveže s karbamoil fosfatom. To se zgodi v ciklusu sečnine, s katerim telo odstranjuje amonijak.  Amonijak se pospešeno tvori v aktivni mišici med treningom, kar odloži regeneracijo in povečuje utrujenost.

Citrulin poleg tega nastaja tudi kot stranski proizvod pri konverziji arginina v dušikov oksid. Številne študije so pokazale, da povečan vnos citrulina bistveno izboljša koncentracijo arginina v krvi.

V zadnjih letih se športna industrija vedno bolj nagiba k uporabi citrulina namesto arginina. Razlog za to je preprost; citrulin je bolj učinkovit pri povečevanju koncentracije arginina v krvi, kot pa sama uporaba arginina. Poleg tega, je prednost citrulina tudi v tem, da se ne razgradi tako hitro kot arginin.

Uporaba citrulina je priporočljiva za vse športnike, ki trenirajo vzdržljivostne športe kot tudi tiste, ki raje zahajajo v fitnes centre ali izvajajo treninge za moč.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Vzemite 2-5g INN Supplements Citrulline Oxide 20minut pred vadbo z zadostno količino vode ali druge pijače.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

L-citrulin DL-malat.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo