INN Classic ZMA 120 capsules

14,99 

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements Classic ZMA vsebuje pomemben mineral cink in magnezij ter vitamin B6.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

INN Classic ZMA 120 capsules

SKU: ZINNZMA120 Kategorije: ,

 

INN Supplements Classic ZMA je prehransko dopolnilo s kombinacijo treh sestavin, in sicer cink, magnezij in vitamin B6. Ta kombinacija predstavlja naraven kompleks, ki je pomembna za normalno vzdrževanje testosterona v krvi. Izdelek je primeren za uporabo ob intenzivnem fizičnem naporu, ki povzroča proste radikale in oksidativni stres.

Testosteron je močan moški spolni hormon, ki vpliva na številne fiziološke procese, tudi na rast mišične mase in moči. Poleg naštetih ima ta hormon pozitiven vpliva na zmanjšanje mišičnega katabolizma in povečano sintezo mišičnih beljakovin ter regeneracijo tkiv.

V določenih primerih je prehrana lahko pomankljiva s cinkom. To je zlasti pomembno ob povečanih fizičnih naporih. Dodatek cinka k dnevni prehrani lahko v teh primerih pozitivno vpliva na zdravje predvsem pri moških, saj ima številne funkcije v metabolizmu makrohranil.

Poleg cinka imata pomembno vlogo tudi vitamin B6 ter magnezij. Oba sodelujeta v številnih procesih, med katerimi so za športnike zagotovo pomembna vpliva na mišice ter metabolizem.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1 kapsulo INN Supplements Classic ZMA z zadostno količino vode pred spanjem. Priporočljivo je na prazen želodec.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

% PDV – ostotek priporočenih dnevnih vrednosti

SESTAVINE: 

Magnezijev oksid, magnezijev citrat, cinkov glukonat, piridoksinijev klorid, želatina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo