Olimp B12 Forte bio-complex 30 capsules

Kategorija:

7,99 

Prehransko dopolnilo Olimp Chela-Mag B6 Contraction vsebuje magnezij v obliki kelata ter kalijev citrat, ki imata bistveno večjo biorazpoložljivost v primerjavi z drugimi oblikami teh mineralov in sta nujno potrebna za pravilno delovanje mišičnega in živčnega sistema

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Olimp B12 Forte bio-complex 30 capsules

SKU: ZOB30 Kategorija:

 

Olimp Chela-Mag B6 Contraction je prehransko dopolnilo, ki vsebuje magnezij v obliki kelata ter kalijev citrat, ki imata bistveno večjo biorazpoložljivost v primerjavi z drugimi oblikami teh mineralov. Tako magnezij, kot tudi kalij sta nujno potrebna za pravilno delovanje mišičnega in živčnega sistema.

Raziskave kažejo, da je magnezij nujno potreben za normalno delovanje telesa, saj je vključen v skoraj vseh procesih. Tako bo prehransko dopolnilo Olimp Chela-Mag B6 Contraction poskrbelo za pravilno delovanje mišičnega in živčnega sistema ter pomagalo pri ohranjanju elektrolitskega ravnovesja. Poleg tega ima pozitiven učinek na zmanjševanje utrujenosti in povečano sintezo beljakovin. Zadosten vnos magnezija je potreben tudi zaradi ohranjanja zdravih kosti in zob.

Vitamin B6 sodeluje pri absorpciji magnezija v gastrointestinalnem traktu ter skupaj z njim sodeluje pri številnih procesih v telesu. Kalij ima poleg magnezija tudi zelo pomembno vlogo pri normalnem delovanju mišičnega in živčnega sistema ter ohranjanju normalnega krvnega pritiska. Pojav mišičnih krčev je lahko posledica pomanjkanja bodisi magnezija, ali kalija, zaradi česar moramo poskrbeti za zadosten vnos obeh mineralov.

Funkcije magnezija:

  • zmanjšuje utrujenost
  • prispeva k normalnemu energijskemu presnovnemu metabolizmu
  • prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema
  • prispeva k normalni mišični funkciji
  • prispeva k normalni psihološki funkciji
  • prispeva k vzdrževanju normalnih kosti
NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte 1 kapsulo enkrat do dvakrat dnevno z obrokom.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-2 kapsuli dnevno. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

kalijev citrat, magnezijev bisglicinat (magnezijev aminokislinski kelat Albion®), sredstvo proti strjevanju (magnezijev stearat, magnezijeve soli maščobnih kislin), sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), piridoksin hidroklorid  (vitamin B6), kapsula (želatina, barvilo E171)

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo