Olimp Kolonbiotic 7GG 10 capsules

Kategorija:

8,99 

Prehransko dopolnilo Olimp MagMax B6 vključuje tri aktivne sestavine, pomembne za regulacijo in normalno delovanje živčnega sistema ter procesa tvorbe energije v telesu.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Olimp Kolonbiotic 7GG 10 capsules

SKU: ZOK710 Kategorija:

 

Olimp MagMax B6 je prehransko dopolnilo, ki vključuje tri aktivne sestavine, pomembne za regulacijo in normalno delovanje živčnega sistema ter procesa tvorbe energije v telesu. Sestavine se nahajajo v obliki tablet s prevleko, ki olajša njihov vnos. Olimp MagMax B6 vsebuje:

  • magnezij v obliki magnezijevega citrata je zunajcelični kation, ki je nujno potreben za normalno delovanje mišic. Pomanjkanje magnezija se kaže v pojavljanju bolečih krčev. Poleg tega sodeluje tudi v procesu tvorbe energije.
  • vitamin B6 je ena izmed sestavin, ki imajo največji vpliv na živčni in hormonski sistem. Pomanjkanje vitamina B6 se kaže kot slabo razpoloženje, vključno z depresijo, nespečnostjo in težavami s spominom.
  • vitamin B1 igra ključno vlogo v regulaciji znotrajceličnih procesov pridobivanja energije ter koordinira začetek aerobnega metabolizma, ki je glavni vir ATP molekul.

Amaterski in profesionalni športniki že vrsto let uporabljajo magnezij za preprečevanje mišičnih krčev. Za začetek mišičnega krčenja sta nujno potrebna magnezij in kalcij, ki omogočata sproščanje živčnega prenašalca acetilholina, ta pa nato sproži skrčenje mišičnih vlaken. Ob pomanjkanju magnezija se tako lahko pojavi daljše mišično krčenje, kar ima za posledico bolečino.

Prehranska dopolnila so poleg izboljšanja somatskega stanja namenjena tudi povečanju kapacitet cetralnega živčnega sistema. Vitamin B6 je ena izmed snovi, ki vplivajo na normalno delovanje živčevja, sej preprečuje pojav depresije in spodbuja sintezo živčnih prenašalcev dopamina ter serotonina, ki sodelujeto pri dobrem počutju. Poleg tega je dopolnjevanje prehrane z vitaminom B6 priporočljivo starejšim osebam, saj pomaga pri izboljšanju kognitivnih funkcij in spomina.

Če povzamemo je Olimp MagMax B6 prehransko dopolnilo, ki vsebuje visoke koncentracije magnezija in vitaminov namenjenih osebam, ki imajo težave z razpoloženjem, mišičnimi krči oziroma želijo podpirati energetske procese celic.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte 1 tableto enkrat do dvakrat dnevno po obroku.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-2 tableti dnevno. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

magnezijeva sol citronske kisline (magnezijev citrat), sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), sredstvo za glaziranje (polivinil alkohol (PVA), polietilenglikol, smukec, aluminijev kalijev silikat, polioksietilen sorbitan monooleat), krompirjev škrob, sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), tiamin hidroklorid (vitamin B1), barvilo (titanov dioksid)

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo