Olimp Stress Control 30 capsules

Kategorija:

9,99 

Prehransko dopolnilo Xcore Xcess XT vsebuje številne rastlinske izvlečke.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Olimp Stress Control 30 capsules

SKU: ZOSC30 Kategorija:

 

Xcore Xcess XT je prehransko dopolnilo in spada t.i. topilce maščob. Izdelek je sestavljen iz različnih kompleksov sestavin:

  • THERMOBURN Thermogenic Igniter
  • DIURETX Diuretic & Detox Complex
  • MOODCONTROL Craving Control & Mood Enhancer
  • ALPHASENSORY Alpha Receptor Optimizer
  • CARB BLOCKER Carbohydrates Absorption Inhibitor
  • ERGOCOMPLEX Adaptogenic and Absorption Intensifier

THERMOBURN Thermogenic Igniter:

Kompleks vsebuje mešanico učinkovitih sestavin, ki delujejo sinergistično. Pomembna sestavina je kofein. To je priznana snov, ki se uporablja v mnogih izdelkih. Kofein spada med metilksantine in se tradicionalno uporabljal kot poživilo. Prisoten L-karnitin je telesu naravna snov. Endogeni L-karnitin opravlja nalogo prenosa maščobnih kislin v jedro mitohondrija, kjer le te izgorevajo v procesih pridobivanja energije. Poleg tega sta dodana še kajenski poper (Capsicum anuum) in gvarana (Paulina cupana).

DIURETX Diuretic & Detox Complex:

Xcore Xcess XT vsebuje izvleček listov koprive (Urtica dioica). Sestavine v izvlečku so dobro poznane in so se po ljudskem izročilu uporabljale za zdravje sečil.

MOODCONTROL Craving Control & Mood Enhancer:

Pomembne sestavine v tem kompleksu so L-Tirozin, 5-HTP, niacin (vitamin B3) in ginko. Te sestavine imajo pomembno vlogo v izdelku. Niacin pripomore k normalnemu metabolizmu energije ter delovanju živčnega sistema.

ALPHASENSORY Alpha Receptor Optimizer:

Kompleks vsebuje 4 aktivne sestavine z delovanjem na receptorje. Te sestavine so izvleček korenine Ophiopogon japonicas, korenina artičoke, izvleček korenine žajblja, izvleček korenike rastline Coptis teeta, ki vsebuje berberin.

CARB BLOCKER Carbohydrates Absorption Inhibitor:

Izvleček grenke pomaranče ima daljšo zgodovino uporabe v medicinske namene na Kitajskem in v amazonskem gozdu. Dodan je tudi mineral krom, ki je pomemben pri vzdrževanju normalnega metabolizma makronutrientov ter vzdrževanju normalnega nivoja glukoze v krvi.

ERGOCOMPLEX Adaptogenic and Absorption Intensifier:

Zadnji kompleks vsebuje BioPerine®, ki je izvleček črnega popra. Vitamin B6 pripomore k normalnemu metabolizmu glikogena in beljakovin ter pri normalnem delovanju živčnega sistema. Cink pripomore k normalnemu metabolizmu ogljikovih hidratov ter vzdrževanju hormona testosterona. Tudi vitamin B12 ima številne funkcije v telesu, pri čemer je za šport pomemben metabolizem pridobivanja energije ter tvorba rdečih krvnih telesc.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1-3 kapsule 30min pred fizično aktivnostjo.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-3 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Brezvodni kofein, L-karnitin L-tartrat, prah sadeža kajenskega popra (Capsicum frutescens), prah semena guarane (Paullinia cupana), izvleček listov koprive (Urtica dioica), izvleček listov ginka (Ginkgo biloba), L-tirozin, 5-HTP (izvleček semena Griffonie simpicifolie), niacin (nikotinska kislina), L-teanin, L- metionin, izvleček korenine Scutellaria baicalensis, korenina artičoke (Coleus forskohli), izvleček korenine Ophiopogon japonicas, izvleček korenine žajblja (Salvia mitiorhiza), izvleček korenike rastline Coptis teeta (8% berberin), prah sadeža grenke pomaranče (Citrus aurantium), krom (kromijev pikolinat), sadež črnega popra (Bioperin® (Piper nigrum)), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), cink (cinkov glicinat), vitamin B12 (metilkobalamin), vezivo (mikrokristalinična celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid), želirno sredstvo (želatina).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo