Olimp Vita-Min plus 30 capsules

Kategorija:

6,99 

Olimp Vita-Min Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vse esencialne vitamine in minerale.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Olimp Vita-Min plus 30 capsules

SKU: ZOVM30 Kategorija:

 

Olimp Vita-Min Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vse esencialne vitamine in minerala. Vsaka kapsula Olimp Vita-Min Plus pokrije 100% dnevne potrebe po vitaminih in vsebuje visoke količine mineralov v obliki aminokislinskega kelata Albion®.

Vitamini in minerali so snovi, ki so nujno potrebne za normalno delovanje človeškega telesa in procesov, ki potekajo v njem. Ker jih naše telo ne more samo proizvajat, jih moramo vnašati s hrano. Zaradi osiromašene in procesirane hrane postaja zadovoljevanje potreb po dnevnem vnosu mikrohranil vedno težje. Poleg tega na pomanjkanje vitaminov in mineralov lahko vplivajo tudi stres, preobremenjenost, uporaba zdravil, onesnaženost okolja ter fizična aktivnost.

Vsi minerali v Olimp Vita-Min Plus so v obliki visoko biorazpoložljivih kelatov, kjer gre za posebno kombinacijo minerala in oranske kisline ter aminokisline. Ta kombinacija omogoča, da se minerali absorbirajo in uporabijo v telesu v bistveni večjem deležu kot bi se sicer.

Komu je izdelek Olimp Vita-Min Plus namenjen?

  • vsem, ki želijo dopolnjevati njihov dnevni vnos po vitaminih in mineralih
  • za vse, ki trpijo za utrujenostjo, slabim počutjem in slabim psihofizičnim stanjem
  • vsi, ki se neredno in enolično prehranjujejo
  • pri povečanem vnosu zdravil in različnih stimulantov
  • po bolezni in med okrevanjem
NAVODILA ZA UPORABO

Zaužijte 1 kapsulo dnevno z obrokom.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 kapsula dnevno. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

64% minerali (kalcijev karbonat, magnezijev bisglicinat (iz aminokislinskega kelata Albion®), magnezijev oksid, kalcijev bisglicinat (iz aminokislinskega kelata Albion®), kalijev klorid, cinkov bisglicinat (iz aminokislinskega kelata Albion®), manganov bisglicinat (iz aminokislinskega kelata Albion®), železov bisglicinat (iz aminokislinskega kelata Ferrochel®), bakrov bisglicinat (iz aminokislinskega kelata Albion®), natrijev selenit, kromov (III) klorid, kalijev jodid), 19% vitamini (L-askorbinska kislina (vitamin C), DL-alfa-tokoferil acetat(vitamin E), nikotinamid (niacin), D-biotin (biotin), retinil acetat (vitamin A), kalcijev D-pantotenat (pantotenska kislina), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), holekalciferol (vitamin D), pteroylmonoglutamic kislina (folat), tiamin mononitrat (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), cianokobalamin (vitamin B12), 2,9% izvleček zelenega čaja (Camellia sinensis L.), 0,2% lutein, sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), kapsula (želatina, barvilo E171).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo