Quamtrax BCAA’s Energy Gummy

0,00 

Energijski geli z mešanico ogljikovih hidratov.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax BCAA’s Energy Gummy

SKU: ZQBEG6 Kategorije: ,

 

Quamtrax Power Energy gel je energetski izdelek na bazi ogljikovih hidratov. Gel je pakiran v priročnih majhnih vrečkicah primernih za transport na kolesu ali pri teku, saj jih lahko enostavno nosite v žepu.

Quamtrax Power Energy gel vsebuje mešanico ogljikovih hidratov, in sicer maltodekstrin, glukozo in fruktozo. Takšna mešanica pripomore k različnim časom prehoda sladkorjev v kri in s tem k hitri in počasnejši energiji. Energetski gel je primeren pri daljših športnih aktivnostih, saj se takrat lahko srečate s praznimi glikogenskimi zalogami tako v mišicah kot jetrih. V tem primeru bi telo za procese pridobivanja energije prešlo tudi na razgradnjo mišičnih celic, torej v stanje katabolizma, da bi pričelo s pridobivanje glukoze, ki je poleg mišičnih celic zelo pomembno hranilo tudi za možgane.

Z zaužitjem Quamtrax Power Energy gel lahko dopolnite ustrezno količino ogljikovih hidratov, ko le teh prične zmanjkovati in s tem podaljšate sposobnost opravljanja fizične aktivnosti, saj se bodo absorbirani sladkorji direktno porabili v energetske namene. Kombinacija treh različnih virov karbohidratov je boljša kot samo en vir, saj imajo različen čas absorpcije in prehoda v kri ter seveda tudi metabolizma v jetrih.

Quamtrax Power Energy gel je v treh različnih okusih.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte 1 vrečkico (40g) pred, med ali takoj po daljši fizični aktivnosti za dodatek potreb po ogljikovih hidratih.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 vrečkico (40g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus limona.

SESTAVINE (limona):

Voda, maltodekstrin, glukoza, fruktozni sirup, sladkor, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma limone-limete, gvarana (0,02%), konzervans (kalijev sorbat, natrijev benzoat).

SESTAVINE (kola):

Voda, maltodekstrin, glukoza, fruktozni sirup, sladkor, aroma kole, ginseng (0,27%), tavrin (0,13%), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), konzervans (kalijev sorbat, natrijev benzoat).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo