Quamtrax Collagen Plus Peptan 350g

19,99 

Quamtrax Collagen Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje goveji kolagen, ki prispeva k elastičnosti kože.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Collagen Plus Peptan 350g

 

Quamtrax Collagen Plus vsebuje strukturno beljakovino kolagen. To je ena izmed najpomembnejših gradbenih substratov v telesu, saj predstavlja približno 30% vseh telesnih beljakovin.

Beljakovina kolagen v telesu zagotavlja povezovanje, elastičnost in regeneracijo vseh vezivnih tkiv v telesu, vključujoč kožo, vezi, kit, hrustanca in kosti. V svoji osnovi je kolagen močan in upogljiv ter deluje kot lepilo, ki drži skupaj vsa tkiva. Kolagen na ta način ojača različne telesne strukture in skrbi za integriteto kože. V našem telesu najdemo različne vrste kolagena, katere v 80 – 90% spadajo v tip I, II oziroma III. Največ kolagena spada v tip I, za katerega je značilno, da ima veliko natezno trdnost, kar pomeni, da se lahko močno raztegne, ne da bi se pretrgal.

Raven kolagena se lahko z leti zmanjšuje zaradi pretirane fizične aktivnosti, travmatizmov, prekomerne telesne teže in drugih dejavnikov. Kolagen v telesu izgublja gostoto in fleksibilnost, kar povzroča nelagodje in bolečino v sklepih in kosteh, ter nagubano kožo.

Quamtrax Collagen Plus je prehransko dopolnilo, ki temelji na naravnem kolagenu. Quamtrax Collagen Plus je govejega izvora s surovino Peptan®, ki zagotavlja najvišjo kakovost in čistost. Da bi Quamtrax Collagen Plus bil še bolj učinkovit so mu dodali hialuronsko kislino, magnezij in vitamine (C, B3 in B6).

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 odmerek (12g) s približno 250ml vode

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 odmerek (12g). Ne preseči priporočljivih dnevnih odmerkov.

SESTAVINE (okus vanilija): 

Magnezij (magnezijev karbonat), vitamin C (kalcijev L-askorbat), Vitamin B3 (nikotinamid), Vitamin B6, hialuronska kislina, hidrolizirani goveji kolagen, (Peptan®), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), arome, natrijev hialuronat, sladilo (sukraloza, steviol glikozidi). Lahko vsebuje sledi žit, ki vsebujejo gluten, rake, jajca, ribe, arašide, sojo, mleko, oreščke, lupinarje in njihovih derivatov.

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo