Quamtrax DAA D-Aspartic acid 120 capsules

Kategorija:

12,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax DAA D-Aspartic Acid vsebuje D-asparaginsko kislino.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax DAA D-Aspartic acid 120 capsules

SKU: ZQDAA120 Kategorija:

 

Quamtrax DAA je izdelek, ki vsebuje D-asparaginsko kislino. Obstajata dve obliki asparaginske kisline, in sicer L- ter D-asparaginska kislina (DAA). Od teh dveh oblik se samo L-asparaginska kislina lahko direktno vključuje v sintezo beljakovin, medtem ko ima DAA predvsem metabolne učinke.

DAA najdemo v živčnem in endokrinem sistemu, v katerem igra pomembno vlogo pri proizvodnji ter sproščanju hormonov. DAA deluje predvsem na hipofizo, kjer spodbuja sproščanje luteinizirajočega hormona, ta pa deluje na spolne žleze, kjer spodbuja tvorbo in izločanje hormona testosterona. Številne študije dokazujejo, da ima povečan nivo testosterona zelo velik vpliv na izboljšano sintezo mišičnih beljakovin ter posledično mišično rast. Kot tak, se testosteron šteje kot pomemben dejavnik izboljšanja mišične moči in rasti.

DAA se lahko uporablja za povišanje nivoja testosterona pri moških, ki imajo težave s plodnostjo ter pri športnikih, ki si želijo večje sinteze beljakovin. Nivo testosterona ostaja povišan še en teden do 10 dni po končanem jemanju DAA, po tem času pa se povrne na prvotni nivo.

DAA deluje na centralni del možganov, kjer poveča sproščanje hormonov, kot so luteinizirajoči hormon, folikel sproščujoči hormon ter rastni hormon. Poleg tega se lahko DAA nalaga v modih, kjer spodbuja sintezo testosterona.

NAVODILA ZA UPORABO: 

3-4 kapsule na dan z obroki.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

3-4 kapsule. Ne preseči priporočenega  dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

D-asparaginska kislina, sredstvo za zgoščevanje (mikrokristalizirana celuloza), sredstvo za prevleko (hidroksipolimetilceluloza), kalicjev difosfat, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), 3,3% cinkov kelat (riževe beljakovine, cinkov oksid, L-asparaginska kislina, citronska kislina). Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc, rakov in rib.

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo