Quamtrax Digestive Enzyme 60 capsules

Kategorija:

16,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Hyaluronic acid vsebuje hialuronsko kislino brez preostalih dodatkov.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Digestive Enzyme 60 capsules

SKU: ZQDE60 Kategorija:

 

Quamtrax Hyaluronic Acid je prehransko dopolnilo s čisto hialuronsko kislino. To je naravna sestavina v telesu, ki jo lahko najdemo v skoraj vseh delih vezivnega tkiva, vključujoč kožo in sklepe. Hialuronska kislina je pomemben strukturni element v človeškem organizmu,

V športu se hialuronska kislina najpogostje omenja v povezavi s sklepi. Intenziven trening povečuje obremenitve na sklepe in s tem možnost pojava vnetji, zmanjšane gibljivosti ali bolečin. Takšne težave lahko neposredno vplivajo tudi na mišice.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1 kapsulo Quamtrax Hyaluronic acid z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Hialuronska kislina, sredstvo za povečanje prostornine (maltodekstrin), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), želatina.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo