Quamtrax Direct BCAA 1000 500 tablets

24,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Direct BCAA 1000 vsebuje esencialne verižno razvejane aminokisline.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Direct BCAA 1000 500 tablets

SKU: ZQDB1000 Kategorije: ,

 

Quamtrax Direct BCAA 1000 je prehransko dopolnilo za športnike z visoko vsebnostjo esencialnih verižno razvejanih aminokislin BCAA. To so L-Levcin, L-Izolevcin in L-Valin. Glavna prednost izdelka z BCAA je, da vsebuje kar 1000mg teh esencialnih aminokislin na tableto.

Zmes BCAA aminokislin v Quamtrax Direct BCAA 1000 je v razmerju 2:1:1, pri čemer prevladuje L-Levcin. Ravno ta aminokislina ima največ ugodnih lastnosti za telo športnika. Pomembno je, da si športniki pred in po intenzivnem treningu zagotovijo ustrezen vnos esencialnih snovi za obnovo mišičnega tkiva.

Verižno razvejane aminokisline BCAA se absorbirajo zelo preprosto kot di- ali tripeptidi ali tudi kot posamezne aminokisline. Njihova absorpcija je enostavna in hitra in ne predstavlja nobene težave za prebavni trakt. BCAA aminokisline priporočamo za uporabo ob intenzivnem in rednem treningu, najboljše pred in po vadbi. Količina vnosa BCAA je odvisna od telesne teže in mišične mase posameznika.

Glavne lastnosti Quamtrax Direct BCAA 1000:

  • 1g BCAA aminokislin na tableto
  • razmerje 2:1:1 v prid L-levcina
  • 500 tablet na pakiranje
NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte 5-8 tablet Quamtrax Direct BCAA 1000 pred ali po treningu z zadostno količino vode ali količino razdelite na dva dela pred in po vadbi.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5-8 tablet. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

L-levcin, L-isolevcin, L-valin.

Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc in rib.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo