Quamtrax Direct BCAA+Glutamine 500g

24,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Direct BCAA+Glutamine vsebuje mešanico aminokislin BCAA in glutamina.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Direct BCAA+Glutamine 500g

SKU: ZQDBG500 Kategorije: ,

 

Quamtrax Direct BCAA+Glutamine je prehransko dopolnilo za športnike, namenjenu uporabi pred, med in po vadbi. Glavne sestavine tega izdelka za športnike so verižno razvejane aminokisline BCAA ter L-glutamin. Omenjeni aminokislini spadata med najpomembnejše za fizično aktivne ljudi, saj so prisotni v visokem odstotku v aminokislinskem bazenu.

BCAA so verižno razvejane aminokisline, ki so izredno popularne za uporabo pred in po vadbi. Med strogo dieto se aminokisline še bolj uporabljajo, saj je zaradi zmanjšanega kaloričnega vnosa potreba po njih večja. BCAA sestavljajo tri aminokisline, in sicer L-levcin, L-isolevcin in L-valin.

L-glutamin je poleg BCAA druga najpopularnejša aminokislina, ki jo uporabljajo tako športniki pri anaerobnih kot aerobnih naporih. Preprosto dejstvo je, da je to  najpogostje prisotna aminokislina, ki se uporablja tudi v bolnišnicah.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte 5g pred treningom in 5g po treningu. Izdelek lahko mešate z vodo in uživate kot pijačo.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

. 5-10g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus limona.

SESTAVINE (okus imona): 

Levcin, isolevcin, valin, L-glutamin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, sladilo (sukraloza), barvilo (tartrazin). Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc in rib. *Tartrazin lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

SESTAVINE (okus pomaranča): 

Levcin, isolevcin, valin, L-glutamin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, sladilo (sukraloza), barvilo (E-110). Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc in rib. *E-110 lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo