Quamtrax EAA M.A.P. 374g

27,90 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax BCAA 4 vsebuje esencialne verižno razvejane aminokisline L-Valin, L-Levcin, L-Isolevcin.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax EAA M.A.P. 374g

SKU: ZQEAA374 Kategorije: ,

 

Quamtrax BCAA 4 je prehransko dopolnilo, ki vsebuje kombinacijo BCAA aminokislin, L-Glutamina in Tavrina. L-Glutamin je najpogostejša aminokislina v mišičnem tkivu, medtem ko so BCAA esencialne verižno razvejane aminokisline. Esencialne aminokisline BCAA lahko v telo vnesemo le s hrano, saj se ne morejo sintetizirati iz drugih aminokislin. Mešanico teh aminokislin priporočamo športnikom, ki so izpostavljeni rednim in intenzivnim treningom.

Poleg mešanice aminokisline je v Quamtrax BCAA 4 dodan še mineral magnezij, ki sodeluje pri zmanjšanju utrujenosti, uravnavanju metabolizma ter normalni mišični funkciji. Dodan je tudi vitamin B6, ki je ključen za normalno presnovo beljakovin in glikogena. Vse sestavine skupaj so kakovostna kombinacija in pozitivno vplivajo na športnike, ki se redno udejstvujejo v športu.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte eno merico (10g) Quamtrax BCAA 4 pred ali po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

10-20g . Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus limona.

SESTAVINE (pomaranča): 

L-levcin, L-glutamin, L- valin, L-isolevcin, Tavrin, magnezij, vitamin B6, aroma pomaranče, liofiliziran prah pomaranče.

SESTAVINE (limona): 

L-levcin, L-glutamin, L- valin, L-isolevcin, Tavrin, magnezij, vitamin B6, aroma limone, liofiliziran prah limone.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo