Quamtrax Essentials Mega Vitamins Men 60 tablets

Kategorija:

10,99 

Prehransko dopolnilo za Quamtrax Mega Vitamins Men je kombinacija vitaminov, mineralov in zelišč za moške.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Essentials Mega Vitamins Men 60 tablets

SKU: ZQMVM60 Kategorija:

 

Quamtrax Mega Vitamins Men je kombinirano prehransko dopolnilo za športnike z vitamini in minerali ter dodatkom izvlečkov zelišč. Pomembno je, da je ravno izbor zelišč popolnoma prilagojen moškim potrebam tako mlajšim kot starejšim. Poleg tega so količine vitaminov in mineralov ustrezne aktivnim moškim, ki se redno ukvarjajo s športom in so fizično aktivni.

Quamtrax Mega Vitamins Men izpolnjuje prehranske zahteve po mikronutrientih moškega organizma. Namen tega prehranskega dopolnila je zagotoviti hranila, ki niso prisotna v dnevni prehrani ali pa so na voljo v zelo nizkih vrednostih, in jih je zato nujno dopolniti z dodatkom vitaminov, mineralov in ekstraktov zelišč.

Poleg vitaminov in mineralov vsebuje Quamtrax Mega Vitamins Men:

  • ginseng v prahu
  • prah izvlečka skorje afriške slive (Pygeum Africanum)
  • izvleček listov ginka (Ginko Biloba)
  • izvleček žagove palme (Saw Palmetto)
  • koncentrat surovih ostrig
  • prah bučnih semen
  • bioflavonoidi citrusa
NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1 tableto Quamtrax Mega Vitamins Men z zadostno količino vode po obroku. Priporočamo vsak dan ob približno istem času.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 tableta. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Fosfor, kalcij, selen, magnezij, vitamin C (askorbinska kislina), niacin (vitamin B3), železo, cink, pantotenska kislina (vitamin B5), vitamin E (tokoferol), mangan,vitamin B6 (piridoksin),riboflavin (vitamin B2), tiamin (vitamin B1), vitamin A (retinol), folna kislina, biotin, jod, krom, vitamin K, molibden, vitamin D, vitamin B12 (cianokobalamin), ginseng v prahu, prah izvlečka skorje afriške slive (Pygeum Africanum), izvleček listov ginka (Ginko Biloba), zvleček žagove palme (Saw Palmetto), koncentrat surovih ostrig, prah bučnih semen, bioflavonoidi citrusa, sredstvo za povečanje prostornine (maltoekstrin), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), stabilizator (hidroksipropilmetil celuloza).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo