Quamtrax Essentials Raspberry ketones 500mg 90 tablets

14,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Raspberry Ketones vsebuje malinine ketone.

Nema na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Essentials Raspberry ketones 500mg 90 tablets

SKU: ZQRK90 Kategorije: ,

 

Quamtrax Raspberry Ketones je prehransko dopolnilo, ki vsebuje ketone maline. Quamtrax Raspberry Ketones vsebuje le čisti ekstrakt malin s skoraj 100% vsebnostjo čistih malininih ketonov. To prehransko dopolnilo je pridobljeno neposredno in izključno iz rdečih malin, zato tudi vsebuje visoko koncentracijo ketonov.

Quamtrax Raspberry Ketons je zelo priljubljen prehranski dodatek v obliki kapsul. Izdelek je namenjen vsem tistim, ki so prilagodili svojo prehrano in začeli redno trenirati. Uporabljamo ga lahko ob programih za izgubo telesne teže oziroma hujšanju.

Z ustrezno prehrano in redno vadbo poskrbimo za pospešen metabolizem. To pomeni povečana poraba energije v mirovanju in zato poslednično zmanjšanje maščobnih oblog. Pri tem je pomembno, da nadzorujemo željo po pretiranemu uživanju hrane, saj se apetit povečuje s povečevanjem intenzitete vadbe.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 2-4 kapsule Quamtrax Raspberry Ketones z zadostno količino vode po obroku.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

4 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Izvleček malin (malinovi ketoni), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), želatina.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo