Quamtrax Gourmet Hazelnut cream Chocolate 250g

5,99 

Quamtrax Vegan Choco Protein Cream je čokoladni namaz odličnega okusa, ki je bogat z rastlinskimi beljakovinami in primeren za vegane.

Nema na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Gourmet Hazelnut cream Chocolate 250g

SKU: ZQHCC250 Kategorije: , , ,

 

Quamtrax Vegan Choco Protein Cream je veganski čokoladni namaz z okusom lešnika, brez dodanega sladkorja in dodatkom rastlinskih beljakovin. Quamtrax Vegan Choco Protein Cream je zanimivo živilo s tekočo strukturo ter odlično aminokislinsko sestavo, saj združuje dva različna vira beljakovin, ki se dopolnjujeta. Dva beljakovinska vira sta grah in riž, kar pomeni da je izdelek primeren za vse VEGANE kot tudi tiste, ki imajo težave z laktozno intoleranco.

Namaz je brez palmovega olja in gensko spremenjenih organizmov. Quamtrax Vegan Choco Protein Cream je okusen in povrh vsega še zdrav namaz za pripravo zanimivih in okusnih obrokov. Priporočamo ga vsem, ki zjutraj ne morete brez, da bi se pregrešili z nezdravimi živili, ali tistim, ki vas zvečer večkrat popade želja po sladkem. Namaz je ravno tako primeren za vse, ki se aktivno ukvarjate s športom, saj vsebuje kvalitetne rastlinske beljakovine potrebne za mišično regeneracijo.

Morda bi vas zanimalo