Quamtrax Hit Fat Burner

23,99 

INN Supplements BurnAll Pro je prehransko dopolnilo, ki ga uvrščamo v skupino termogenikov oziroma izdelkov, ki pospešujejo izgubo telesne maščobe.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Hit Fat Burner

SKU: ZQH90 Kategorije: ,

 

INN Supplements BurnAll Pro je prehransko dopolnilo, ki ga uvrščamo v skupino termogenikov oziroma izdelkov, ki pospešujejo izgubo telesne maščobe. V to skupino spadajo prehranska dopolnila, ki naj bi povečala metabolizem maščob, porabo energije, zmanjšala absorpcijo maščob, pospešila izgubo telesne mase ter povečala oksidacijo maščob med telesno aktivnostjo. Sestavine v termogenikih so namenjene hormonski stimulaciji, ki se odrazi v povečani razgradnji maščob in njihovi uporabi kot vir energije.

Potrebno pa se je zavedati, da nobeno prehransko dopolnilo ne bo nadomestilo slabega načina prehranjevanja oziroma pomanjkanja telesne aktivnosti. V primeru, da želimo izgubiti telesno maso oziroma maščobo in imamo zdrave prehranjevalne navade, nam bodo termogeniki pri tem pomagali, tako da nam dajo več energije med treningi, zavirajo apetit, pospešijo porabo telesne maščobe kot vira energije ter povečajo metabolizem.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1-2 kapsuli z zadostno količino vode, priporočamo 30min pred fizično aktivnostjo ali 1-2 kapsuli pred zajtrkom in 1-2 kapsuli popoldan.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

3 kapsuleNe preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

izvleček zelenega čaja (95% polifenoli, 50% EGCG), kofein, navadni regrat (5% taraksol), L-teanin, gurmar (Gymenma sylvestre (75% gimnamična kislina), afriški črni fižol (Griffonia simplicifolia) (98% 5-hidroksitriptofan), sinefrinijev klorid, izvleček črnega popra, želatina (kapsula, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat). Proizvedeno v obratu, kjer se predelujejo kosmiči, ječmen, pšenica, oreščki, ribe (hondroitin sulfat), jajca, mleko in soja.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo