Quamtrax Hydrolyzed Whey 2267g

Kategorija:

59,99 

Športna prehrana Quamtrax Hydrolyzed whey s hidroliziranimi proteini sirotke.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Hydrolyzed Whey 2267g

SKU: ZQHw2267 Kategorija:

 

Quamtrax Hydrolyzed Whey je napreden beljakovinski napitek. Hidrolizirane sirotkine beljakovine vsebuje visoko kakovostne beljakovinske peptide, očiščene vseh nepotrebnih snovi. Visoka biološka vrednost pomeni, da je njihova stopnja absorpcije izredno visoka in so kot nalašč za zaužitje po intenzivni vadbi.  Beljakovinski peptidi so razcepljeni na kratke verige aminokislin in lahko hitreje prehajajo v krvni obtok. Za lažje razumevanje kakovosti izdelka Quamtrax Hydrolyzed Whey je potrebno poznati postopek proizvodnje hidroliziranih proteinov. Ta proces vključuje tri glavne stopnje:

  1. Čiščenje: Pri sirotkinih beljakovinah je potrebno odstarniti maščobe, laktozo in holesterol. Maščobe otežujejo prebavni proces, kar ovira absorpcijo beljakovin. Poleg tega se nasičenih maščob izogibamo tudi zaradi njih samih, ne le zolj zaradi absorpcije beljakovin. Laktoza je sladkor, ki ga najdemo v mleku, poleg tega je veliko ljudi ne more prebavljati in lahko povzroči trebušne težave, vetrove in napetost. Holesterol lahko ravnotako vpliva na zdravje športnika.
  2. Hidroliza: Ko so bile sirotkine beljakovine izolirane in prečiščene gredo skozi fazo hidrolize. Tu se obogatijo s prebavnimi encimi, ki pomagajo razcepljati beljakovinske peptide vse do aminokislin. Ta postopek daje beljakovinam najvišjo biološko vrednost. Biološka vrednost pomeni količino in stopnjo s katero se izdelek absorbira v krvni obtok. Po zaužitju potrebuje 15 do 40 minut, da aminokisline pridejo v mišične celice (odvisno od metabolizma posameznika).
  3. Obogatitev: Po hidrolizi je izdelek dodatno obogaten z esencialno razvejanimi aminokislinami BCAA in L-Glutaminom. BCAA so najbolj pomembne aminokisline v anit-kataboličnem procesu, L-Glutamin pa najbolj prisotna aminokislina v mišicah, zato je bistvenega pomena za regeneracijo.
NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 odmerek (30g) proteinov Quamtrax Iso Whey skupaj z vodo ali nemastnim mlekom in zaužijte takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-2 odmerka (30-60g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus vanilija.

SESTAVINE (okus čokolada): 

Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), posnet kakav (kakavovec: Theobroma Cacao), aroma čokolade, aroma kreme, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus vanilijev piškot): 

Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma kreme, aroma piškota, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus cookies & cream): 

Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma piškotka, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus bela čokolada): 

Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma bele čokolade, aroma kreme, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo