Quamtrax Iso Whey 907g

Kategorije: ,

27,99 

Športna prehrana Quamtrax Iso Whey 907g s kvalitetnimi proteini sirotke.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Iso Whey 907g

SKU: ZQIW907 Kategorije: ,

 

Quamtrax Iso Whey 907g je klasičen izdelek sirotkinih beljakovin, saj vsebuje proteinski izolat in koncentrat. Beljakovine v Quamtrax Iso Whey 907g so obdelane z mikro in ultra filtracijo, ki odstranjuje neustrezne maščobe, sladkorje in sol. Proteine sirotke v obliki koncentrata in izolata imajo visoko biološko vrednost in so poleg tega tudi lahko prebavljive.

Quamtrax Iso Whey 907g vsebuje številne proteinske frakcije sirotke, ki so pomembne pri imunskem sistemu in obrambi. Takšni proteini zagotovijo vse esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA in ustrezno količino L-Glutamina, tako kot tudi večje količine ostalih esencialnih in neesencialnih aminokislin, ki spodbujajo anabolične reakcije v mišici po visoko intenzivni vadbi.

Proteini ali beljakovine niso čudežni izdelki, so pa primerno dopolnilo za vse, ki se zavedajo pomena pravilne prehrane, poleg intezivne in redne vadbe za doseganje želenih rezultatov. S športno prehrano Quamtrax Iso Whey 907g lahko na preprost način dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z nekaj dodatnimi kakovostnimi beljakovinami in si popestrite svoj super trening z okusnim napitkom.

Pri proteinih quamtrax Iso Whey je pomembno pvdariti, da vsak 30g odmerek vsebuje kar 23g beljakovin in le 0,5g maščob. Poleg tega Quamtrax proteini vsebujejo kar 19,14g L-glutamina ter 20,17g esencialnih BCAA aminokislin na 100g izdelka.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 1 odmerek (30g) skupaj z vodo ali nemastnim mlekom in zaužijte takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-2 odmerka (30-60g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus vanilija.

SESTAVINE (okus čokolada): 

Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), posnet kakav (kakavovec: Theobroma Cacao), aroma čokolade, aroma kreme, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus vanilijev piškot): 

Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma kreme, aroma piškota, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus cookies & cream): 

Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma piškotka, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus bela čokolada): 

Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma bele čokolade, aroma kreme, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo