Quamtrax L-carnitine 120 capsules

19,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax L-carnitine s Carnipure L-karnitinom.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax L-carnitine 120 capsules

SKU: ZQLc120 Kategorije: , ,

 

Quamtrax L-carnitine je prehransko dopolnilo z visoko koncentracijo aminokisline L-karnitin. Izdelek je priporočen ob programih izgube odvečne telesne teže. L-karnitin je naravna endogena snov (spada med aminokisline).

Presnova maščobnih kislin poteka v celičnih mitohondrijih, in sicer v njihovem matriksu. L-karnitin se v človeškem telesu lahko sintetizira iz aminokislin L-lizin in L-metionin.

Pri uporabi L-karnitina je pomenbno to, da ste seznanjeni z njegovo kakovostjo. Quamtrax L-carnitine vsebuje visoko kakovosten in priznan L-karnitin z oznako  Carnipure™. To je priznana blagovna znamka na evropskem tržišču, saj je biološko testirana in patentirana s strani farmacevtske družbe Lonza. Družba zagotavlja 99,9% čisti L-karnitin brez dodatnih primesi, ki nimajo nobene biološke aktivnosti.

Quamtrax L-carnitine je ustrezno prehransko dopolnilo za rekreativne in tekmovalne športnike, ki si želijo poleg ustrezne vadbe in urejene prehrane dodatno pomoč pri vadbi. Izdelek je priporočljiv pri daljših aerobnih aktivnostih. Prehransko dopolnilo Quamtrax L-carnitine je namenjeno rekreativnim in tekmovalnim športnikom ob urejeni dnevni prehrani ter intenzivnem in rednem treningu.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1 kapsulo Quamtrax L-carnitine z zadostno količino vode 30 min pred aerobno aktivnostjo.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

L-karnitin tartrat (Carnipure), želatina, barvilo (titanijev dioksid (E171)).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi

Morda bi vas zanimalo