Quamtrax L-glutamine powder 400g

19,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax L-glutamine powder vsebuje L-Glutamin japonskega proizvajalca Kyowa.

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax L-glutamine powder 400g

SKU: ZQLg400 Kategorije: ,

 

Quamtrax L-Glutamine vsebuje čisti L-glutamin, ki je ena najpomembnejših aminokislin za športnike in fizično aktivne ljudi. Čeprav ni esencialna aminokislina, ker se lahko sintetizira iz glutaminske kisline in asparagina, je zelo uporabna za vse ljudi, ki so izpostavljeni fizičnemu in psihičnemu stresu. Quamtrax L-Glutamine je priporočljiv predvsem za športnike, ki opravljajo intenziven in reden trening. L-glutamin spada med najbolj uporabljene izdelke aminokislin, saj jo uporabljajo številni športniki.

Glutamini  niso vsi enaki. Pomembno je poznati njihov izvor. Quamtrax uporablja japonski Kyowa L-glutamin kot dokaz čistote in kakovosti. Kyowa je svetovno poznano japonsko podjetje, ki proizvaja aminokisline visoke kakovosti.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte eno čajno žličko (5g) Quamtrax L-Glutamine po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5-10g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

L-glutamin.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo