Quamtrax Leucine 3000 90 tablets

9,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Leucine 3000 vsebuje aminokislino L-levcin.

Nema na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Leucine 3000 90 tablets

SKU: ZQL390 Kategorije: ,

 

Quamtrax leucine 3000 je izdelek, ki vsebuje esencialno aminokislino levcin, ki je vključena v biosintezo beljakovin. Ker je naše telo ne more samo sintetizirati, jo je potrebno vanj vnašati s hrano. Največ levcina vsebuje hrana bogata z beljakovinami, kot je na primer meso, mlečni izdelki, soja, fižol, stročnice.

Levcin spada med aminokisline z razvejano stransko verigo (BCAA) in ima edinstveno sposobnost stimuliranja rasti skeletnih mišic, saj ima kar 10 krat večji vpliv na sintezo mišičnih beljakovin kot katera koli druga aminokislina. Posebnost levcina v primerjavi z ostalima dvema aminokislinama z razvejano stransko verigo je v tem, da aktivira sistem mTOR. Povečana koncentracije levcina signalizira mTOR-u, da je na razpolago dovolj substratov za sintezo novih mišičnih beljakovin.

Uporaba levcina kot prehranskega dopolnila tako upočasni mišično razgradnjo s stimulacijo sinteze mišičnih beljakovin. Raziskave so pokazale, da je za pozitivno beljakovinsko bilanco po treningu, potrebno poleg dovolj velikega beljakovinskega vnosa, tudi dovolj velik vnos levcina. Dopolnjevanje prehrane z levcinom ima številne pozitivne učinke na telo, saj zagotavlja pomembne gradnike za mišične proteine, aktivira ključne dogodke v kompleksnem procesu sinteze beljakovin, povečuje izgubo telesne teže, izboljša sestavo telesa ter preprečuje presnovne motnje, kot so povišana koncentracija glukoze in holesterola.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijete 3 tablete pred treningom oz. tekom dneva zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

1-2 odmerka (3-6 tablet). Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

.L-levcin, sredstvo za ohranjanje vlage (sorbitol), mikrokristalinična celuloza in sredstvo za zgostitev (magnezijev stearat).  . Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc, rakov in rib.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo