Quamtrax Pure CLA 90 capsules

16,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Pure CLA vsebuje čisto registrirano konjugirano linolno kislino Clarinol

Na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Pure CLA 90 capsules

SKU: ZQPC90 Kategorije: , ,

 

Quamtrax Pure CLA vsebuje naravno konjugirano maščobno kislino, ki je tudi del naše dnevne prehrane, vendar običajno v manjših količinah. Quamtrax Pure CLA je izdelan iz linolne maščobne kislin s spremembo njegove kemične strukture. CLA je prisotna v nekaterih proizvodih kot so mleko, goveje meso in mlečni izdelki. Izkazalo se je, da je stopnja CLA oz. konjugirane linolne kisline v mleku povečana, če so govedo krmili s travo namesto žita. Običajna prehrana vsebuje nizko količino CLA, ki je prenizka za ustrezne pozitivne učinke poleg redne telesne vadbe.

Nekatere klinične študije, ki so uporabljale različne dnevne odmerke so ugotovile, da je optimalna doza za najboljše rezultate približno 3g dnevno. Quamtrax Pure CLA vsebuje visokokakovosten in koncentriran Clarinol 80 izdelan iz naravnega sončničnega olja ter na embalaži nosi logotip o čistosti in kakovosti. Takšna konjugirana linolna kislina vsebuje 2 izomera v razmerju 50:50 (9cis-11trans in 10trans-12cis).

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 3 kapsule z zadostno količino vode po obroku.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

3 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Clarinol-80 (konjugirana linolna kislina (CLA)), želatina, glicerol, antioksidant (tokoferol (E-306)).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo