Quamtrax Vitargo Carboloader

16,99 

Športna prehrana Quamtrax Vitargo Carboloader vsebuje patentirane ogljikove hidrate Vitargo z visoko molekulsko maso.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Vitargo Carboloader

 

Quamtrax Vitargo Carboloader je športna prehrana in vsebuje patentirane ogljikove hidrate Vitargo z višjo molekulsko maso kot običajne molekule ogljikovih hidratov in kemijsko najbolj spominjajo na strukturo glikogena.

Quamtrax Vitargo Carboloader vsebuje zelo velike molekule ogljikovih hidratov in ravno zaradi tega tvorijo raztopino z nizko osmolarnostjo, kar pripomore k hitrejšemu praznenju želodca ter hitrejši absorbciji v krvni obtok po prehodu skozi črevesno steno. Pri vseh testih opravljenih z Vitargom je bilo polnjenje glikogenskih zalog in praznjenje želodca hitrejše kot s katero koli drugo kombinacijo glukoznih polimerov.

Quamtrax Vitargo Carboloader je brez okusa in se zato lahko dodaja številnim beljakovinskim napitkom oziroma proteinom s katerim lahko ustvarite zelo kakovosten gainer. Ogljikove hidrate je najboljše uporabiti pri dolgotrajnih naporih, ki izčrpujejo glikogenske rezerve v jetrih in mišičnem tkivu ter tudi pri zelo intenzivnih treningih z utežmi, saj pripomorejo k hitrejši regeneraciji in k boljši ponovljivost vaše vadbe. Vitargo kot ogljikovi hidrati so zagotovo zelo kakovosten in funkcionalen prehranski dodatek spoh za vse tiste, ki potrebujejo dodatne kalorije v svoji prehrani ter potrebujejo polne mišične in jetrne zaloge glikogena.

Quamtrax Vitargo Carboloader je zagotovo primeren karbohidratni dodatek za mešanje s proteini predvsem pri športih kot je tek, maraton, triatlon, nogomet in košarka ter številni drugi športi.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Zmešajte 50-100g skupaj z vodo ali nemastnim mlekom (priporočamo vsaj 500ml) in zaužijte pred ali takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

50-100g na dan oziroma po potrebi posameznika

SESTAVINE: 

Vitargo (škrob).

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo