Sculpt Celluless Advanced 150ml

Kategorija:

25,99 

Topikalna krema Sculpt Celluless Advanced je namenjena aplikaciji na problematične predele telesa kot so boki, stegna in trebuh.

Nema na zalihi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Sculpt Celluless Advanced 150ml

SKU: ZSCS200 Kategorija:

 

Sculpt Celluless Advanced je priljubljena krema za uporabo v programih izgube telesne teže pri ženskah. Sculpt Celluless Advanced vsebuje učinkovito formulo proti celulitu ter zmanjšanju maščobnih oblog. Njene učinkovite sestavine so Actiporine 8G, Actisculpt in Bio Slim pridobljene s pomočjo novejših znanstvenih raziskav iz alg Coralline.

Nekatere sestavine kreme imajo patente. Pomembno je dejstvo, da so bili testi opravljeni IN VIVO  in IN VITRO, kar zagotavlja ustrezno dokazano učinkovitost. Celulit je posledica motnje krvnega obtoka na lokalni ravni, pri čemer maščobno tkivo, nepravilno odvaja tekočino. V maščobne tkivu se zaradi različnih dejavnikov lahko povečano zadržuje ogljikov dioksid, voda, kalij, urea, mlečna kislina in druge snovi. To je običajno posledica sedečega dela, hormonskih vplivov, dednih vzrokov ter slabe prehrane.

Adipociti so razporejeni v več homogenih plasti v podkožju. Ko pride do motenj mikro žilne aktivnost se prične pojavljati celulit. Med nastajanjem celulita potekajo procesi:

  1. Poveča se velikost adipocitov.
  2. Poveča se kopičenje vode.
  3. Poveča se kopičenje toksinov.
  4. Nastajanjo poškodbe na vezivnem tkivu.
  5. Poveča se nastajanje fibroblastov.

Sestavine kreme Sculpt Celluless Advanced pomagajo pri ustavljanju naštetih procesov ter učvrstitvi predela trebuha, bokov, riti in nog.

Morda bi vas zanimalo