Sculpt Squeeze HD 60 capsules

12,99 

Prehransko dopolnilo Sculpt Squeeze vsebuje le naravne sestavine.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Sculpt Squeeze HD 60 capsules

SKU: ZSS60 Kategorije: ,

 

Sculpt Squeeze je prehransko dopolnilo z naravno formulo, ki je namenjena tako moškim kot ženskam. Izguba maščobnega tkiva pri hujšanju ni ravno hiter proces, kot bi si včasih želeli, ampak je potrebno redno in intenzivno trenirati.

Sculpt Squeeze je namenjen uporabnikom, ki imajo povečano količino podkožne vode. Voda je življensko pomembna sestavina, sploh njena funkcij v mišicah. V vodi se odvija večina metabolnih procesov, tako na celični kot izvencelični ravni, vendar nam ravno voda, ki se zadržuje v podkožju lahko kvari videz. Včasih imamo tudi ob optimalnem odstotku maščobnega tkiva otekel in mehak videz, ki je nastal zaradi zadrževanja odvečne tekočine pod kožo.

Prehransko dopolnilo uporabljajo tudi športniki ali fotomodeli pred tekmovanjem ali fotografiranjem.

NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte do 4 kapsule, 1-2 kapsuli zjutraj na tešče s 400ml vode in 1-2 kapsuli popoldne z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

Do 4 kapsule dnevno. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Suhi izvleček sadeža Kamboške garcinije (60%) (Garcinia cambogia L.) (hidroskicitronska kislina), suhi izvleček sadeža ameriške brusnice 25:1 (Vaccinium macrocarpon), suhi izvleček listov zelenega čaja (50% polifenoli) (Camelia sinesis), preslica v prahu (Equisetum arvense L.), vitamin C (L-askorbinska kislina), prah listov vednozelenega gornika (Arctostaphylos uva-ursi), suhi izvleček regrata (2% inulina) (Taraxacum officinale), prah listov petršilja (Petroselinum sativum), brinove jagode v prahu (Juniperus communis L.), suhi izleček črnega popra 95% (piperin) (Piper nigrum), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid), kapsula (bela želatina E-171).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Vsebuje 0,5% alkohola na kapsulo.

Morda bi vas zanimalo