Walden Farms Jam & Jelly Fruit Spreads 340g

0,00 

Sladke in slastne marmelade brez kalorij Walden Farms Jam&Jelly fruit spreads s polno zanimivega okusa.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Walden Farms Jam & Jelly Fruit Spreads 340g

SKU: ZWFJJ340 Kategorije: ,

 

Walden Farms Jam&Jelly fruit Spreads fruit spreads je marmelada brez kalorij za vse, ki si željio in jesti zdravo na “Walden” način, brez kalorij.

Izognite se skrbem pred previsokim vnosom kalorij, saj lahko sedaj sladke marmelade uživate v neomejeni količini. Preprosto se izognete vnosu več 100 kalorij v par žličkah in poizkusite Jam&Jelly marmelado brez kalorij.

Izdelana je iz zgoščenih sadnih izvlečkov in naravnih okusov, vendar kljub temu brez kalorij, maščob, ogljikovih hidratov, sladkorjev in glutena.

Okusno marmelado Walden Farms Jam&Jelly fruit Spreads uporabite na toastu, kolačkih, skupaj s skuto ali jogurtom ali kot namaz na različnih pekovskih izdelkih.

Vnesite v svoje telo manj kalorij in se okusno pregrešite brez da bi imeli slabo vest. Izdelek je primeren za vse, ki pazijo naprehrano in si želijo:

  • manj sladkorja
  • manj maščob
  • manj holesterola
  • manj kalorij
NAVODILA ZA UPORABO: 

Izdelek uporabljajte kot običajno marmelado. Ena jedilna žlica je približnoo 15g namaza.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

Po potrebi posameznika.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus pomaranča.

SESTAVINE (okus marelica): 

Prečiščena voda, naravna aroma marelice, marelice, celulozni gel, naravne arome, sladilo (sukraloza), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), konzervans (natrijev benzoat).

SESTAVINE (okus malina): 

Prečiščena voda, naravna aroma borovnice, naravne arome, sladilo (sukraloza), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sladilo (sukraloza),celulozni gel, barvilo (vijolično sladki krompir), sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), konzervans (natrijev benzoat).

SESTAVINE (okus jagoda): 

Prečiščena voda, aroma jagode, naravne arome, sladilo (sukraloza), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), celulozni gel, barvilo (purple sweet potatoe), sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), konzervans (natrijev benzoat), barvilo (FD&C red #40, red lake #40).

SESTAVINE (okus pomaranča): 

Prečiščena voda, naravna aroma pomaranče, celulozni gel, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sladilo (sukraloza), sredstvo za zgostitev (ksantan), konzervans (natrijev benzoat), barvilo (FD&C yellow #5).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Morda bi vas zanimalo