O nas

Spletna stran www.abp-sport.com je v lasti podjetja Abp Prosport d.o.o. Specializirani smo za prodajo živil za športnike in prehranskih dopolnil preko spleta ter v veleprodaji. Spletna trgovina deluje v Sloveniji na državnem in mednarodnem trgu od leta 2006. Večletne izkušnje nam omogočajo ustrezno skrb za vse naše stranke.

Ves čas skrbimo, da izboljšujemo naše storitve in vam ustrežemo na najboljši možen način. Preko naše spletne strani lahko dostopate do številnih informacij, se povežete z nami preko socialnih omrežij in ste ves čas na tekočem z novostmi iz sveta športne prehrane.

Naše dolgoletne in strokovne izkušnje smo uporabili tudi pri nastanku nove blagovne znamke INN Supplements. Pri izdelavi izdelkov smo upoštevali za nas najpomembnejšo plat, in sicer ste to vi. Širši množici želimo ponuditi cenovno dostopne in kakovostne izdelke.

Ponudnik:
Abp Prosport d.o.o.,
Bukovica 42a,
5293 Volčja Draga – Slovenija
Evropa

Tel: +386 (0) 51 218 785
E-pošta: info@abp-sport.com
Spletna stran: www.abp-sport.com

Osnovni kapital: 7.500,00€
Matična številka: 8777454000
Identifikacijska številka za DDV: SI11282177
Vpisan v: Sodni register Okrožnega sodišča v Novi Gorici, dne 10.12.2020, z vložno številko 
Zavezanci za plačilo DDV: DA
TRR: SI56 0400 0027 6280 482 odprt pri Nova KBM d.d.

Kako naročiti

Sistem naročanja je preprost.

 1. V spletni trgovini najprej poiščite želeni artikel. Pri tem si lahko pomagate s številnimi orodji za olajšano iskanje. Kliknite na izdelek in pri tem izberite koliko enot želite naročiti ter želeni okus (ali različico izdelka) in kliknite na ikono “Dodaj v košarico”. Ponovite ta postopek za vsak izdelek, ki ga želite naročiti.
  Če želite kupiti isti izdelek v različnih okusih/različicah je potrebno ravno tako ponoviti postopek izbire želenega artikla z novim okusom. Na primer: če ste izdelek v okusu jagode dodali v košarico in želite kupiti isti izdelek v okusu pomaranče, morate ponovno klikniti na “Dodaj v košarico”, vendar pred tem izberete nov okus, ki ga želite ter število kosov.
 2. Po tem ko ste izbrali vse izdelke, ki jih želite kupiti, kliknite na vrhu strani na ikono Košarica ali Blagajna. S klikom na ikono Košarica se vam bo odprlo okno v katerem lahko še dodatno uredite in pregledate vaše naročilo. V košarici pridobite tudi informacijo o vrednosti dostave. Če naročilo ustreza pogojem brezplačne dostave bo to ravno tako razvidno v spletni košarici. 

Nakupovalna košarica shranjuje izbrane izdelke ter Vam prikazuje njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate ob vsakem trenutku in iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb “Posodobi košarico” se Vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko odstranite s pritiskom na gumb “X” na skrajno desni strani poleg cene artikla.

 1. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem pritisnite na gumb “Nadaljujte na blagajno”. Sistem Vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišete zahtevane podatke o dostavi in izstavitvi računa ter k zaključku nakupa. Tukaj sledite nadaljnjim navodilom, in sicer je potrebna prijava z vašim uporabniškim računom, ki vam nudi številne ugodnosti, ali pa enostavno vpišete podatke za dostavo brez prijave v naš sistem.
 2. Pred izbiro načina plačila si lahko še enkrat pogledate izbrane artikle in če ste z njimi zadovoljni in jih želite naročiti, nadaljujete z izbiro načina plačila. Če želite uporabiti kupon, ga vnesite v kvadratek ''KUPON'', V kolikor je ta veljaven, vam bo samodejno izračunalo višino popusta. Uporabi se lahko samo en kupon!
 3. Izberete želeni način plačila in potrdite naročilo s klikom na ikono “ODDAJ NAROČILO”. Z oddajo naročilo je povezana obveznost plačila podjetju.

POTRDITEV NAROČILA:

Oddano naročilo se pošlje v našo podatkovno bazo. Istočasno boste prejeli e-pošto o prejemu oddanega naročila. To sporočilo vam potrjuje, da smo vaše naročilo prejeli in pričeli z njegovo obdelavo. V njem lahko ponovno preverite vse podatke o dostavi in izstavitvi računa ter vse naročene artikle.  Vse želene spremembe v zvezi z že oddanim, a ne dokončno potrjenim naročilom, lahko sporočite prodajnemu svetovalcu, z odgovorom na e-pošto o prejemu naročila.

Naročilo se šteje za potrjeno oz. zaključeno ob naknadnem e-poštnem sporočilu, v katerem vam svetovalec, ki preveri naročilo, podatke za plačilo, način dostave in dokončno potrdi naročilo. Vsa naročila, kjer je izbran način plačila “Po “predračunu” bodo odposlana, ko na naš račun prejmemo plačilo.

V primeru napake pri naročanju preko spletne strani www.abp-sport.com lahko uporabnik naročilo prekliče s klicem na telefonsko številko 051 218 785 ali pisno kot odgovor na e-poštno sporočilo, ki potrjuje prejetje naročila preko spletne trgovine.

Če imate pri naročanju kakršnekoli težave se obrnite na nas preko e-pošte info@abp-sport.com

Minimalni znesek oddanega naročila je 2€.

Način plačila

Ob zaključevanju nakupa lahko v blagajni izberete različne načine plačila, in sicer:

 1. Plačilo po predračunu – v potrditvi naročila prejmete na vaš e-poštni naslov podatke o našem bančnem računu ter znesek za nakazilo. Po prejetju plačila bomo paket poslali in vas o tem obvestili preko e-pošte.
 2. Plačilo po povzetju (z odkupnino) – po potrditvi naročila na vaš e-poštni naslov odpošljemo paket. V skladu z izbranim načinom plačila, plačate naročeno blago ob prevzemu paketa pri dostavni službi.
 3. PayPal – varen način plačila s svetovno priznanim ponudnikom spletnih plačil PayPal. Pri izbiri te storitve boste preusmerjeni na PayPal vmesnik, kjer izvedete standardni postopek plačila. Abp Prosport d.o.o. ne hrani nobenih informacij v zvezi z vašim PayPal računom. 

V primeru plačila po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna dodatno provizijo. Znesek provizije je odvisen od vrednosti nakupa, in sicer:

 • za odkupnine do 98,0€ – 1,15€,
 • za odkupnine 98-501,0€ – 1,17% od vrednosti odkupnine
 • za odkupnine večje od 501,0€ – 5,36 EUR + 0,3% od vrednosti odkupnine

Dostava

Dostavo v Sloveniji vrši Pošta Slovenije ali GLS ali izjemoma druga kurirska služba. Blago pošljemo na poštni naslov, ki ste ga navedli v naročilu preko spletnega obrazca. V kolikor je naslov prejemnika drugačen, ga morate navesti v zato določenem obrazcu. Pošta Slovenije vam bo paket dostavila na vaš naslov v roku dveh delovnih dni med ponedeljkom in soboto (odvisno od izbrane dostavne pošte). Dostava se ne vrši ob nedeljah. Vsi izdelki naročeni v soboto in nedeljo bodo odposlani v ponedeljek.

V primeru neuspešne dostava vas paket čaka v poštni poslovalnici največ 14 dni. V kolikor niste prejeli obvestila o prispelem paketu v nabiralnik prosimo, da nas obvestite in posredovali vam bomo številko paketa s katero boste paket na pošti lahko prevzeli.

Dobavni roki so okvirni in se zato štejejo za veljavne, če ni fizične ali strukturne ovire za dostavo, kot so: napačen naslov dostave ali sile izven našega nadzora ter drugi dejavniki.

STROŠKI POŠILJANJA:

 • SLOVENIJA: Za vsa naročila nad 50,0 € ni stroškov dostave. Za vsa naročila pod 50,0 € se poštnina obračuna avtomatsko v košarici. Za morebitne ostale stroške glej spodaj.
 • HRVAŠKA: Za vsa naročila nad 70,0€ ni stroškov poštnine dostave. Za vsa naročila pod 70,0€ se poštnina obračuna avtomatsko v košarici. Za morebitne ostale stroške glej spodaj.

OBRAČUNAVANJE POŠTNINE:

SLOVENIJA: Strošek poštnine je obračunan samo pri naročilih pod 50,0€ in je odvisen od teže paketa. Obračunava se po naslednjem ključu:

 • do 5kg – 4,0€
 • do 10kg – 5,0€
 • nad 10kg – 6,0€

Košarica vas pri zaključku nakupa opozori kolikšen znesek je še potreben, da dosežete brezplačno dostavo.

HRVAŠKA: Strošek poštnine je obračunan samo pri naročilih pod 70,0€ in je odvisen od teže paketa. Obračunava se po naslednjem ključu:

 • do 2kg – 4,0€
 • do 5kg – 5,0€
 • do 10kg – 6,0€
 • nad 10kg – 7,0€

Košarica vas pri zaključku nakupa opozori kolikšen znesek je še potreben, da dosežete brezplačno dostavo.

PREOSTALI STROŠKI:

SLOVENIJA: Pošta Slovenije zaračuna provizijo na vse pakete s plačilom po povzetju, in sicer:

 • za odkupnine do 98,0€ – 1,20€,
 • za odkupnine 98-501,0€ – 1,17% od vrednosti odkupnine
 • za odkupnine večje od 501,0€ – 5,36 EUR + 0,3% od vrednosti odkupnine

Garancija, pritožbe, vračila in menjave

GARANCIJA NA IZDELKE

Temeljna pravica potrošnikov je dostop do blaga, ki ustreza vsem zahtevam kakovosti. Abp Prosport d.o.o. jamči, da so vsi poslani izdelki strankam skladiščeni v skladu z zakonodajo in predani končnemu uporabniku v ustreznem stanju kot prejeto s strani proizvajalca oziroma distributerja.

Abp Prosport d.o.o. pregleda vsak izdelek pred pošiljanjem in zagotavlja njegovo prvotno obliko brez vidnih poškodb na zunanji embalaži. Abp Prosport d.o.o. ne jamči, da med prevozom pošiljke do strank niso mogoče poškodbe izdelka in njegove vsebine. Kupec ima pravico, da zahteva garancijo na izdelke, če ob prevzetju ugotovi, da je vsebina ali zunanjost izdelka poškodovana. V primeru, da stranka uveljavlja zahtevano garancijo, nas mora najprej pisno obvestiti preko pošte na Abp Prosport d.o.o., Bukovica 42a, 5293 Volčja Draga, Slovenija ali preko e-pošte na info@abp-sport.com.

Nadaljnji postopek vključuje analizo in preverjanje reklamiranih izdelkov, kjer ugotavljamo:

 1. Prevare, goljufije, namerne poškodbe ali malomarnost stranke
 2. Normalno in pričakovano obrabo izdelka

 Vse upravičene reklamacije in napake bo podjetje Abp Prosport d.o.o. rešilo v korist stranke v najkrajšem možnem času. Najdaljši rok za odpravo reklamacije je 30 dni od dneva pisne potrditve preko e-pošte, da je stranka upravičena do uveljavljanja garancije.

Povračilo v denarni obliki bo potekalo na način, ki se je uporabil pri oddaji naročila, razen če to ni drugače dogovorjeno med Abp Prosport d.o.o. in vpleteno stranko.

Te določbe ne vplivajo na pravice potrošnikov določene z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Naročilo obvezuje kupca, da blago brezpogojno plača in prevzame ter šele zatem uveljavlja pravico do vračila blaga, razen v primeru ko kupec naročilo prekliče preden je to bilo poslano. Kupec lahko od podjetja Abp Prosport d.o.o. v kateremkoli trenutku zahteva vpogled v vsa njegova naročila opravljena preko spletne trgovine ali jih pregleda v svojem uporabniškem vmesniku, kjer se shranjujejo.

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije. Pri tem je pomembno, da ob dostavi paketa, zahteva zaznamek/zapisnik poškodbe direktno dostavni službi, saj je v njem potencialno poškodovana ali manjkajoča vsebina. Stranka nato sproži reklamacijo pri nas preko e-pošte na info@abp-sport.com. Reklamacijo bomo rešili v najkrajšem možnem času (najkasneje v roku 15 dni od nastanka škode) in poskrbeli, da bo stranka prejela naročene izdelke v ustreznem stanju. Stranko pri tem ne bremenijo dodatni stroški. V primeru, da ne moremo zagotoviti zamenjave poškodovanega ali manjkajočega izdelka (izdelka ni več na zalogi), se bomo s stranko dogovorili za zamenjavo z drugim ustreznim izdelkom v enaki protivrednosti ali za vračilo kupnine.

Če želite preklicati naročilo, ki še ni bilo potrjeno z naše strani in še ni bilo poslano, to storite preko vašega uporabniškega vmesnika na naši spletni strani ali nam preklic sporočite preko e-pošte info@abp-sport.com. Če ste naročilo že plačali v naprej in še ni bilo poslano ter bi želeli preklic, bomo poskrbeli da vrnemo denar v roku 10 dni od preklica naročila.

PRAVICA DO ODSTOPA POTROŠNIKA OD POGODBE

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@abp-sport.com.

Obrazec za odstop od pogodbe artiklov je uporabnikov na voljo tu>>> 

V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov podjetja: SPIRO d.o.o., Velika pot 24, 5250 Solkan.

Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

ODSTOP OD POGODBE NI MOGOČ ZA BLAGO:

 • za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;
 • zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, v kolikor je embalaža odprta ali poškodovana;
 • blago, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;

Vračilo opravljenih vplačil vključno s stroški dostave bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik (kar je najbolj običajno s plačilom na transakcijski račun), razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugačnega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Uporabniku se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne uporabniku.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).

PRITOŽBE IN SPORI

Abp Prosport d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. SPIRO d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s podajalcem lahko poveže telefonsko na številko 051 218 785 ali po elektronski pošti na info@abp-sport.com. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@abp-sport.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Abp Prosport d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Abp Prosport d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

IZVENSODNO REŠEVANJE SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi Abp Prosport d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Abp Prosport d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo do spletnega reševanja potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj ali

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

STVARNA NAPAKA

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančno opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. SPIRO d.o.o. se bo odzval v roku 8 dni od prejema obvestila o stvarni napaki.

Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.

Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:

 • odpravi napako na blagu ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
 • blago z napako zamenja z novim brezhibnim ali
 • vrne plačani znesek.

KDAJ JE NAPAKA STVARNA:

 • kadar artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
 • kadar artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
 • kadar artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
 • kadar je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

KAKO SE PREVERJA PRIMERNOST ARTIKLA

Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

KAKO SE STVARNO NAPAKO UVELJAVI

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. Obrazec za prijavo stvarne napake se nahaja tu>>>

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

ZAMENJAVA IZDELKA

Pri nekaterih izdelkih kot so oblačila ali podobni izdelki je možna preprosta menjava za drug izdelek v različni velikosti ali barvi, pri čemer stranka nosi stroške vračila izdelka in ponovnega pošiljanja.

Dostopnost informacij

Abp Prosport d.o.o. se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

 1. podatke o podjetju ime in sedež podjetja, matična številka,
 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. bistvene lastnosti artiklov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) ter rok veljavnosti tega podatka,
 4. dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
 6. cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
 7. način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,
 8. časovno veljavnost ponudbe,
 9. rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),
 10. pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Varnost

Abp Prosport d.o.o. uporablja varen spletni sistem naročanja in ga nenehno izboljšuje, tako da ponuja visoko raven varnosti.

Abp Prosport d.o.o. bo naredil vse potrebno, da bodo vaši podatki varni, vendar ne odgovarja za morebitno škodo, ki jo lahko stranka utrpi zaradi nepooblaščenega dostopa tretje osebe do vseh podatkov, ki ste jih posredovali pri dostopu ali naročanju na naši spletni strani.

Pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine www.abp-sport.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Abp Prosport d.o.o. in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Podjetje Abp Prosport d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik) je lastnik in upravitelj spletne trgovine www.abp-sport.com. Z uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, ki se lahko posodobijo brez vnaprejšnjega obvestila.

Abp Prosport d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti, če v določenem časovnem obdobju spletna stran ni na voljo. Poleg tega lahko občasno omejimo dostopanje do nekaterih vsebina na naši spletni strani.

Abp Prosport d.o.o. ravno tako ne prevzema odgovornosti za izgubo ali kakršnokoli škodo povzročeno zaradi objave podatkov s strani uporabnikov na spletnih straneh www.abp-sport.com. Slednja vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani nad katerimi nimamo nadzora in zato ne moremo sprejeti odgovornosti za kakršnokoli škodljivo delovanje ali posledice nastale z obiskom teh spletnih strani.

 Vse cene so v evrih (€) in že vsebujejo 9,5% ali 22% DDV (davek na dodano vrednost) in veljajo za vse kupce v trenutku oddaje naročila. Cene se lahko spreminjajo brez vnaprejšnjega obveščanja strank in veljajo od trenutka spremembe v spletni trgovini. Ažuriranje podatkov o zalogah in cenah je dnevno, vendar se zaradi večje ponudbe lahko pripetijo napake. V tem primeru bomo kupca obvestili in težavo rešili v obojestransko korist in zadovoljstvo. 

POGODBA:
Nakupna pogodba se sklene v slovenskem jeziku, in sicer je uradno sklenjena, ko ponudnik potrdi uporabnikovo naročilo. Nakupna pogodba je shranjena pri podjetju in jo lahko prejmete na pisno zahtevo.

Svojo zahtevo lahko sporočite na naslov:

Abp Prosport d.o.o.,
Bukovica 42a,
5293 Volčja Draga

Vsebine na spletni strani so za informativno in izobraževalno rabo ter niso mišljene kot nadomestek za zdravniško posvetovanje. O uporabnosti naših nasvetov in predlogov se glede na svoje zdravstveno stanje posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v tej spletni trgovini niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Opisi posameznega izdelka so informativne narave in nekatere niso bile potrjene s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Ponudnik Abp Prosport d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav obrne na ponudnika telefonsko ali preko elektronske pošte. Oddaja pritožb je možna preko elektronske pošte info@abp-sport.com ali pisno na naslov podjetja. Vse spore bomo poizkušali rešiti v obojestransko korist. V nasprotnem primeru je za vse pritožbe pristojno Okrožno sodišče v Novi Gorici.

Politika zasebnosti družbe

Za varstvo osebnih podatkov je odgovorna družba

Abp Prosport d.o.o., Bukovica 42a, 5293 Volčja Draga, matična številka: 8777454000, davčna številka: 11282177 (v nadaljevanju: Abp Prosport).

Predmetno besedilo je namenjeno seznanitvi s politiko Abp Prosport v zvezi z varstvom osebnih podatkov naših strank ter seznanitvi z njihovimi pravicami glede varstva osebnih podatkov, ki so nam jih zaupali, in nameni njihove uporabe.

Abp Prosport osebne podatke hrani in varuje, tako da ne prihaja do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Pri Abp Prosport se zavezujemo, da osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve (razen kjer veljavna zakonodaja določa drugače), brez ustreznih primernih zaščitnih ukrepov, ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov.

Abp Prosport ne odgovarja za morebitno zlorabo ali razkritje osebnih podatkov posameznika, ki je posledica neustreznega ravnanja posameznika.

Abp Prosport obdeluje osebne podatke pri opravljanju svoje dejavnosti preko spletne strani https://abp-sport.com/

 

KOMU DAJEM SVOJE OSEBNE PODATKE

Upravljavec osebnih podatkov:

Abp Prosport d.o.o.,

Bukovica 42a,

5293 Volčja Draga,

Matična številka: 8777454000,

Davčna številka: 11282177

(v nadaljevanju: Abp Prosport)

Obdelovalci (pogodbeni upravljavci) osebnih podatkov: Pri zagotavljanju storitev Abp Prosport lahko vaše osebne podatke obdelujejo tudi ponudniki komunikacijskih kanalov (npr. ponudniki dostavnih storitev), računovodskih storitev ter pogodbeni podizvajalci (npr. skladiščenje, pakiranje, pošiljanje), pri čemer imamo z vsemi morebitnimi obdelovalci sklenjene ustrezne pogodbe o obdelavi, ki od njih zahtevajo ustrezno stopnjo varnosti osebnih podatkov, kot to zahteva veljavna zakonodaja.

ZAKAJ IN KATERE OSEBNE PODATKE UPORABLJAMO TER NA KAKŠNI PODLAGI

a)      Izvajanje pogodbenih obveznosti ali ukrepov pred sklenitvijo pogodbe

SPIRO osebne podatke strank obdeluje v okviru in za namen izvajanja pogodb oziroma storitev, ki jih opravlja na njihovi podlagi. V tem okviru obdeluje zbrane osebne podatke posameznikov za namene izvajanja storitev ter za spremljanje zadovoljstva strank (vključno z reklamacijami) in vodenja kontaktov s posameznikom prek različnih kanalov.

Uporaba osebnih podatkov posameznikov, potrebna za namen izvajanja pogodbe, zajema uporabo osebnih podatkov, ki je nujno potrebna za izvajanje storitev spletne trgovine https://abp-sport.com/ ter nudenje vseh ostalih storitev, ki jih za svoje stranke opravljamo.

Na spletni strani https://abp-sport.com/ se naše stranke, z namenom olajšanja prejemanja storitev Abp Prosport, lahko tudi registrirajo in ustvarijo svoj spletni uporabniški račun. V tem primeru Abp Prosport v zvezi s spodaj navedenimi osebnimi podatki obdeluje tudi njihovo uporabniško ime in geslo.

Za namene zagotavljanja storitev se Abp Prosport lahko seznani z osebnimi podatki tudi preko povpraševanj, ki jih stranke opravijo preko telefona, e-maila, naročil tretjih oseb ipd., pri čemer Abp Prosport vedno zbira izključno osebne podatke, ki jih nujno potrebuje za sklenitev pogodbe oziroma zagotovitev naročene storitve.

Za namene zagotavljanja storitve spletne trgovina na spletni strani https://abp-sport.com/ SPIRO obdeluje naslednje osebne podatke: ime in priimek (kjer ustrezno tudi ime podjetja), naslov, telefon in e-mail stranke. Za namene sklenitve pogodbe lahko SPIRO obdeluje tudi druge osebne podatke, ki so nujno potrebni za sklenitev pogodbe (npr. št TRR računa).

b)     Izpolnjevanje zakonskih obveznosti

Uporaba vaših osebnih podatkov zaradi izpolnjevanja zakonskih obveznosti zajema zlasti evidentiranje izdaje računov.

c)      Uporaba vaših osebnih podatkov na podlagi zakonitega interesa

NEPOSREDNO TRŽENJE

Osebne podatke posameznikov, pridobljene na podlagi njihovega nakupa na spletni strani https://abp-sport.com/ uporabljamo tudi za obveščanje o aktualni in posebni, prilagojeni ponudbi, novostih ponudb oz. storitev in drugih novicah Abp Prosport. Poleg tega, za namene neposrednega trženja uporabljamo tudi osebne podatke, ki so javno dostopni.

Za namene neposrednega trženja uporabljamo izključno elektronske naslove in telefonske številke. Pri izvajanju neposrednega trženja vedno zagotovimo vse informacije, s katerimi mora biti skladno z veljavno zakonodajo posameznik seznanjen.

Za neposredno trženje osebne podatke pridobljene na podlagi vašega nakupa segmentiramo glede na lokacijo nakupa, saj lahko neposredno trženje le na ta način prilagodimo vašemu jeziku.

 

PREKLIC NEPOSREDNEGA TRŽENJA

Posamezniki se lahko vedno »odjavijo« od prejemanja posameznih sporočil Abp Prosport preko komunikacijskega medija, na katerega so prejeli določeno sporočilo.

Če želi posameznik preklicati izvajanje neposrednega trženja, lahko njegovemu izvajanju kadar koli ugovarja. Povezava do odjave oz. informacija, kako odjavo realizirati, je v sporočilu. Zahteva posameznika po preklicu se bo zabeležila v sistemu in se začela uveljavljati nemudoma oziroma najkasneje 15 dni po prejemu« in izvajanje prenehanja takoj po podaji zahteve po preklicu.

Posameznik lahko izvajanju neposrednega trženja kadar koli ugovarja tudi tako, da ugovor pošlje v elektronski obliki na elektronski naslov info@abp-sport.com ali v pisni obliki na naslov Abp Prosport d.o.o., Bukovica 42a, 5293 Volčja Draga. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

SPIRO bo v primeru uveljavljanja ugovora nemudoma prenehal obdelovati posameznikove osebne podatke za namen neposrednega trženja.

UPORABNIKI OSEBNIH PODATKOV

a)      Kdo lahko dostopa do vaših osebnih podatkov

Osebne podatke posameznikov, uporabljajo le pri Abp Prosport zaposlene osebe (ali uslužbenci morebitnih obdelovalcev Abp Prosport), ki so zavezane spoštovati določila predpisov o varovanju osebnih podatkov in sklenjenih pogodb, na podlagi katerih so zavezani k varovanju zaupnih podatkov in k spoštovanju in varovanju osebnih podatkov strank.

Osebni podatki strank so poslovna skrivnost. Uporabniki do podatkov dostopajo v skladu z dodeljenimi pravicami dostopa do podatkov.

b)     Razkrivanje vaših osebnih podatkov

SPIRO osebne podatke posameznikov in vse ostale podatke, obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi posameznika, ščiti pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

SPIRO izjemoma osebne podatke posreduje tudi tretjim osebam, če takšno obveznost posredovanja oziroma razkritja nalaga veljavna zakonodaja (na primer Finančna uprava Republike Slovenije, sodišča, policija ipd.).

HRAMBA VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Obdobje hrambe osebnih podatkov je odvisno od podlage obdelave in namena obdelave posamezne kategorije osebnih podatkov.

Osebne podatke po izpolnitvi namena obdelav oz. po poteku roka hrambe trajno izbrišemo.

Za namen neposrednega trženja SPIRO osebne podatke posameznikov obdeluje le dokler obstaja zakoniti interes za takšno obdelavo ali do preklica posameznika.

VAŠE PRAVICE V ZVEZI Z OBDELOVANIMI OSEBNIMI PODATKI

V nadaljevanju predstavljamo vse pravice posameznikov, ki jih imajo v zvezi z našo obdelavo z njimi povezanih osebnih podatkov in zagotavljanjem njihove zakonite in transparentne obdelave.

Vse zahteve v zvezi s pravicami posameznikov opisanimi v nadaljevanju lahko posamezniki vložijo pisno po elektronski pošti na naslov info@abp-sport.com. Več informacij v zvezi z uveljavljanjem spodaj opisanih pravic je podanih v naslednjem poglavju.

V primeru nejasnosti v zvezi s pravicami, nas lahko na zgoraj navedenih kontaktnih podatkih vedno zaprosite za dodatna pojasnila.

a)      Pravica do preklica privolitve

Osebne podatke na podlagi privolitve ne obdelujemo v noben namen. V kolikor bi obdelovali osebne podatke na podlagi privolitve, bi lahko posameznik svoje soglasje kadar koli preklical.

b)     Pravica do dostopa

Do osebnih podatkov, ki jih obdelujemo, lahko na podlagi vložene zahteve posameznik kadar koli brezplačno dostopa na enostaven način in v razumnih časovnih presledkih.

S tem v zvezi na podlagi zahteve posamezniku potrdimo, ali v zvezi z njim obdelujemo osebne podatke ali ne, in kadar v zvezi z njim obdelujemo osebne podatke zagotovimo njihov dostop in naslednje informacije:

 • namene obdelave;
 • vrste zadevnih osebnih podatkov;
 • uporabnike ali kategorije uporabnika, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah;
 • kadar je mogoče, predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja;
 • obstoj pravice, da se od upravljavca zahteva popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ali obstoj pravice do ugovora taki obdelavi;
 • pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu;
 • kadar osebni podatki niso zbrani pri posamezniku, na katerega se ti nanašajo, vse razpoložljive informacije v zvezi z njihovim virom; in
 • obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov iz člena, ter vsaj v takih primerih smiselne informacije o razlogih zanj, kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

Za dodatne kopije ali v primeru očitno neutemeljenih ali ponavljajočih se zahtev lahko zaračunamo razumno pristojbino ob upoštevanju upravnih stroškov.

c)      Pravica do popravka

Na posameznikovo zahtevo brez nepotrebnega odlašanja popravimo ali dopolnimo netočne oz. neažurne osebne podatke, ki jih obdelujemo v zvezi z njim.

d)     pravica do izbrisa

Osebne podatke

 • ki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani,
 • ki se obdelujejo na podlagi preklicane privolitve in za obdelavo ne obstaja nobena druga pravna podlaga,
 • v zvezi z obdelavo katerih ste ugovarjali, za njihovo obdelavo pa ne obstajajo nobeni prevladujoči zakoniti razlogi, ali tiste,
 • ki so bili obdelani nezakonito, ali
 • če tako določa zakon,

na posameznikovo zahtevo brez nepotrebnega odlašanja izbrišemo.

e)      Pravica do omejitve obdelave

Obdelavo osebnih podatkov na posameznikovo zahtevo omejimo, kadar

 • posameznik oporeka njihovi točnosti (v tem primeru bomo obdelavo osebnih podatkov omejili za čas preverjanja točnosti teh podatkov),
 • je njihova obdelava nezakonita a želi posameznik namesto njihovega izbrisa zgolj omejiti njihovo obdelavo,
 • jih ne potrebujemo več za namene obdelave, vendar jih posameznik potrebuje za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov ali
 • je posameznik vložil ugovor v zvezi z obdelavo podatkov, dokler se ne preveri, ali zakoniti razlogi upravljavca prevladajo nad razlogi posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

V primeru omejitve se taki osebni podatki z izjemo njihovega shranjevanja obdelujejo le s privolitvijo posameznika, na katerega se ti nanašajo, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov zaradi varstva pravic druge fizične ali pravne osebe.

Pred preklicem omejitve obdelave posameznika o tem vedno obvestimo.

f)       Pravica do prenosljivosti podatkov

Osebne podatke, ki nam jih je posameznik posredoval, na posameznikovo zahtevo posredujemo drugemu upravljavcu, kadar obdelava temelji na soglasju ali na pogodbi in kadar je to tehnično izvedljivo.

g)     Pravica do ugovora

Če osebne podatke obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa ali za namene neposrednega trženja lahko takšni obdelavi posameznik kadar koli ugovarja.

V primeru uveljavljanja ugovora nemudoma prenehamo obdelovati osebne podatke, razen če dokažemo nujne legitimne razloge za (i) obdelavo, ki prevladajo nad interesi, pravicami in svoboščinami posameznika, ali (ii) za uveljavljanja, izvajanje ali obrambo pravni zahtevkov. Navedeno ne velja v primeru ugovora zoper obdelavo osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, kjer v primeru posameznikovega ugovora za namen neposrednega trženja nemudoma prenehamo obdelovati z njim povezane osebne podatke.

h)     Pravica do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu

Če na posameznikovo zahtevo ne odgovorimo v roku 1 meseca ali če njegovo zahtevo zavrnemo, lahko posameznik vloži pritožbo, za reševanje katere je pristojen Informacijski pooblaščenec.

Pritožbo zaradi zavrnitve je treba vložiti pri upravljavcu v 15 dneh od poteka enomesečnega roka oziroma prejema zavrnilnega odgovora. Zahtevo in pritožbo lahko posameznik poda s pomočjo posebnega obrazca, objavljenega na spletnem naslovu Informacijskega pooblaščenca.

UVELJAVLJANJE PRAVIC V ZVEZI Z VARSTVOM OSEBNIH PODATKOV

SPIRO zagotavlja posameznikom uresničevanje njihovih pravic brez nepotrebnega odlašanja in najkasneje v enem mesecu od prejema zahteve, pri čemer lahko rok za uresničevanje pravic posameznika podaljšamo za največ dva dodatna meseca ob upoštevanju kompleksnosti in števila zahtev. Če Abp Prosport podaljša rok, o vsakem takem podaljšanju obvesti posameznika v enem mesecu od prejema zahtevka skupaj z razlogi za zamudo.

Vse zahteve v zvezi s pravicami opisanimi v prejšnjem poglavju lahko posamezniki vložijo s podajo pisne zahteve poslane na naslov: Abp Prosport d.o.o., Bukovica 42a, 5293 Volčja Draga ali elektronski naslov info@abp-sport.com

Abp Prosport lahko, kadar ima upravičen dvom v zvezi z identiteto posameznika, ki predloži zahtevo iz naslova svojih zgoraj navedenih pravic, zahteva zagotovitev dodatnih informacij, ki so potrebne za potrditev identitete posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

Če so zahteve posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, očitno neutemeljene ali pretirane, zlasti ker se ponavljajo, lahko Abp Prosport:

 • zaračuna razumno pristojbino, pri čemer upošteva administrativne stroške posredovanja informacij ali sporočila ali izvajanja zahtevanega ukrepa, ali
 • zavrne ukrepanje v zvezi z zahtevo.

PRIPOROČILA ZA VAROVANJE ZASEBNOSTI

Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami.

Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:

 • varnost uporabniškega imena in gesel, ki naj ga ustrezno hrani ter razkrije le tistim osebam, ki jim popolnoma zaupa,
 • varnost svojega elektronskega naslova
 • ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

SPREMEMBE POLITIKE ZASEBNOSTI

SPIRO si pridržuje pravico občasno posodobiti Politiko zasebnosti skladno s spremembami storitev, na podlagi povratnih informacij uporabnikov in zaradi sprememb predpisov. Ob spremembi na koncu Politike zasebnosti navedemo tudi datum zadnje posodobitve.

V primeru bistvenih sprememb ali spremembe načina, kako Abp Prosport uporablja osebne podatke, bomo pred uvedbo sprememb uporabnike obvestili na spletni strani oz., kjer imamo zakoniti interes za obveščanje preko elektronskega naslova, tudi na navedeni način.

Priporočamo, da uporabniki redno pregledujejo to politiko, in si tako zagotovijo informacije o tem, kako Abp Prosport varuje njihovo zasebnost.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije v zvezi z obdelavami osebnih podatkov in predlogi za izboljšave nas lahko kontaktirate na elektronski naslov info@abp-sport.com ali nam pišite na naslov: Abp Prosport d.o.o., Bukovica 42a , 5293 Volčja Draga.

Ta Politika zasebnosti se uporablja do preklica oz. do morebitne spremembe.

Volčja Draga, 30.9.2022

Politika piškotkov

 1. O piškotkih

Piškotek je majhna datoteka, ki jo obiskana spletno stran pošlje v vaš računalnik in shrani v njem. Edino ta spletna stran lahko poišče in prebere posamezen piškotek. Vsak piškotek je edinstven za brskalnik, ki ga uporabljate za obisk spletnih strani. Piškotki niso programska oprema in niso škodljivi za vaš računalnik. Ne vsebujejo računalniške kode in ne shranjujejo občutljivih podatkov, ki bi lahko vodili do vaše identifikacije.Več osnovnih informacij o piškotkih si lahko ogledate na članku Wikipedie na temo HTTP piškotkov.

 1. Uporaba piškotkov

Piškotke se uporablja za identifikacijo vašega računalnika ob vsakem obisku spletne strani ter vam omogoča lažje premikanje po strani, tako za trajanje vašega obiska strani ali za večkratne obiske.

Piškotke se uporablja za shranjevanje uporabniških imen, gesel in nastavitev. Omogočajo hitrejše delovanje in bolj osebno storitev za vas. Če spletna stran ne uporablja piškotkov, vas pri vsakem obisku spletne strani ali medmrežja prepozna kot novega obiskovalca vsakič, ko ponovno obiščete spletno stran ali premaknete na novo stran.

 1. Onemogočanje piškotkov

Veliko spletnih brskalnikov ponuja možnost opcije predhodnega opozorila o shranjevanju piškotkov oziroma blokiranju le teh. Zavedajte se, da v kolikor zbrišete naše piškotke ali blokirate nadaljnje piškotke, morda ne boste več imeli dostopa do določenih delov ali vsebine naše spletne strani. To lahko na primer pomeni, da bi lahko imeli težave pri prijavi. Več informacij o brisanju ali upravljanju s piškotki dobite na www.AboutCookies.org. Priporočamo vam, da ne omogočate piškotkov.

 1. Piškotki, ki jih uporabljamo

Uporabljamo piškotke, ki se nanašajo na pravilen prikaz in delovanje spletne strani. Praviloma so to t.i. “session cookies”, ki so odstranjeni takoj ko zaključite z obiskom. Ti piškoti zagotavljajo pravilen prikaz vsebine.

 1. Third Party piškotki

 Piškotke lahko nastavi spletna stran, ki ste jo obiskali (first party cookies) ali druge spletne  strani, ki prikazujejo vsebino, ki jo gledate (third party cookies). Spodaj najdete preglednico v kateri je naveden glavni piškotek, ki se uporablja na tej spletni strani, s pojasnilom, kje se pojavlja in s kakšnim namenom.

 

Vir piškotka

Piškotek

Čas piškotka

Namen

*.abp-sport.com


__RequestVerificationToken
cookieNotice
yourAuthCookie
merchello
UMB-XSRF-TOKEN
UMB-XSRF-V
UMB_UCONTEXT
UMB_UPDCHK

Seja
1 leto
30 min
Seja
Seja
Seja
7 dni
1 dan

Poškotki so namenjeni delovanju spletne trgovine, zagotavljajo držanje seje, prijavo v sitem in varnost samega sistema. Brez teh piškotkov *.abp-sport.com ne more delovat.

Google Analytics

_utma
_utmb
_utmc
_utmz
_gat_UA-147990749-1
_gid
_ga

2 leti
30 minut
Ob zaprtju brskalnika
6 mesecev
1 min
24 ur
2 leti

Nastavitve teh piškotkov omogočajo prikaz zbirnih podatkov o uporabi spletne strani v poročilih orodja Google Analytics.

 

Za več informacij o Google Analytics piškotkih si lahko pogledate na uradni spletni strani Google Analitics.

 1. Več informacij

V kolikor niste prepričani ali morate omogočiti delovanje piškotkov ali ne je varneje omogočiti njihovo delovanje. V kolikor potrebujete še kakšno informacijo nas lahko kontaktirate preko: info@abp-sport.com

Kontakt