INN Citrulline Oxide 250g

17,99 

INN Citrulline Oxide 250g vsebuje le 100% čisto aminokislino L-citrulin, brez vsakršnih dodatkov. Odličen izdelek kot preworkout, tudi za kolesarje!

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

INN Citrulline Oxide 250g

Šifra: ZINNCO250 Kategorije: , ,

100% čista aminokislina L-citrulin

INN Supplements Citrulline Oxide vsebuje čisto aminokislino L-citrulin DL-malat. Aminokislina L-citrulin je neesencialna aminokislina, ki jo telo samo pridobiva iz aminokisline ornitin, ko se ta poveže s karbamoil fosfatom. To se zgodi v ciklusu sečnine, s katerim telo odstranjuje amonijak.  Amonijak se pospešeno tvori v aktivni mišici med treningom, kar odloži regeneracijo in povečuje utrujenost.

Citrulin poleg tega nastaja tudi kot stranski proizvod pri konverziji arginina v dušikov oksid. Številne študije so pokazale, da povečan vnos citrulina bistveno izboljša koncentracijo arginina v krvi.

V zadnjih letih se športna industrija vedno bolj nagiba k uporabi citrulina namesto arginina. Razlog za to je preprost; citrulin je bolj učinkovit pri povečevanju koncentracije arginina v krvi, kot pa sama uporaba arginina. Poleg tega, je prednost citrulina tudi v tem, da se ne razgradi tako hitro kot arginin.

Uporaba citrulina je priporočljiva za vse športnike, ki trenirajo vzdržljivostne športe kot tudi tiste, ki raje zahajajo v fitnes centre ali izvajajo treninge za moč.

Glavne lastnosti INN Citrulline Oxide 250g:
  • vsebuje čisti L-citrulin DL-Malat
  • brez okusa in drugih sestavin
  • odličen za pred vadbo
NAVODILA ZA UPORABO:

Vzemite 2-5g INN Supplements Citrulline Oxide 20minut pred vadbo z zadostno količino vode ali druge pijače.

 

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

5g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

L-citrulin DL-malat.

 

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Hranilna vrednost in sestavinena 100 gna 5 g
L-citrulin DL-malat100 g5 g

Morda bi vas zanimalo