INN Iso Hydratonic Drink 1000g

14,99 

INN Iso Hydratonic Drink 1000g je idealen izo- ali hipotoničen napitek za nadomeščanje izgubljene tekočine in elektrolitov.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

INN Iso Hydratonic Drink 1000g

Šifra: ZINNIHD1 Kategoriji: ,

INN Iso Hydratonic Drink 1000g: Izotoničen napitek za hidracijo

INN Iso Hydratonic Drink spada med izotonične napitke in je primeren za vse športnike, ki se ukvarjajo s kratkimi in dolgimi športnimi obremenitvami sploh v vročih dnevih. Izotonična pijača je prvotno namenjena nadomeščanju izgubljene tekočine oziroma vode med samo vadbo ter za dopolnitev esencialnih mineralov, ki se izgubijo z znojem.

Iso Hydratonic Drink vam priskrbi vse potrebno za nadomeščanje izgubljenih tekočin ter elektrolitov in za polnjenje glikogenskih zalog med samo vadbo ali med intenzivnimi tekmovanji. Ogljikovi hidrati in maščobne kisline so glavno gorivo pri vseh vzdržljivostnih športnikih. Med vadbo telo nujno potrebuje dodaten vnos tekočine še posebno pri ozračju s povišano temperaturo in vlago. V teh okoliščinah telo izgubi veliko vode skozi potenje, telesna temperatura prične naraščati, vzporedno z njo pa fizična sposobnost padati.

Izdelek ne vsebuje zgolj preprostih ogljikovih hidratov ali sladkorjev, ampak mešanico maltodekstrina, glukoze in fruktoze. Ravno to razmerje omogoča več in dolgotrajnejšo energijo. Poleg samih ogljikovih hidratov, ki že prispevajo k ustrezni osmolarnosti pripravljenega športnega napitka, vsebuje izdelek še esencialne elektrolite oziroma minerale. Natrij, kalij in magnezij so pomembni pri delovanju mišičnega tkiva in zelo pomembni pri uravnavanju razporeditve znotraj- in zunaj celične tekočine, kar je seveda zelo pomembno za stanje hidriranosti. Natrij in kalij sta pomembna elementa tudi v presnovnih procesih proizvodnje energije (ATP) in krčenju mišićnih celic. Magnezij sodeluje v številnih reakcij in je pomembne tudi za delovanje živčnih in mišičnih celic.

Priporočamo, da z INN Iso Hydratonic Drink 1000g pripravite rahlo hipotoničen napitek in s tem pripomorete za ustrezno hidracijo med vašo vadbo. Izdelek je zelo priporočljiv za športe kot je nogomet, košarka, maraton, tek v naravi, atletika ter tudi pri številnih drugih športih.

NAVODILA ZA UPORABO:

Zmešajte 1-1,5 merico (20-30g) z 0,5l vode in dobro pretresite. Izdelek lahko uporabljate pred, med in po vadbi. Zaužijte 500ml napitka na uro ali od 750-1000ml v toplem vremenu.

 

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

20-100g na dan oziroma po potrebi posameznika.

SESTAVINE (okus limeta):

Maltodekstrin, fruktoza, saharoza, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), magnezijev citrat, aroma (1%), natrijev klorid, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), kalijev citrat, sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus limona):

Maltodekstrin, fruktoza, glukoza, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), magnezijev citrat, aroma (1%), natrijev klorid, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), kalijev citrat, sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus pomaranča):

Maltodekstrin, fruktoza, saharoza, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), magnezijev citrat, aroma (1%), natrijev klorid, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), barvilo (beta karoten), kalijev citrat,  sladilo (sukraloza).

Ta izdelek je proizveden v obratu, kjer predelujejo tudi: mleko, koruzo, sojo, oves, pšenico, jajca, zeleno, sulfite, ribe, rake, ostale oreščke.

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

HRANILNA VREDNOST100 g % PDV*
Energijska vrednost376 kcal
Maščobe0 g
Ogljikovi hidrati94,1 g
   -sladkorji55,4 g
Beljakovine0 g
Natrij953 mg
Magnezij75,2 mg20
Kalij50 mg

Morda bi vas zanimalo