Skip to the content

Consegna gratuita per acquisti superiori a 50€

I vostri ordini possono essere spediti oggi fino alle 18:00

Consegna espressa a partire da 2,00

Športna prehrana INN Supplements Anabolic Protein vsebuje visok odstotek proteinov iz različnih virov in je odličnega okusa!

INN Anabolic Protein 5000g
INN Anabolic Protein 5000g

 

INN Supplements Anabolic Protein je športna prehrana s proteini in spada v linijo Essential. To ni revolucionarni izdelek, ampak plod premišljenega dela. V ta izdelek smo dodali več virov beljakovin in ustvarili mešanico, ki bo zadovoljiva čim večje število uporabnikov. Strinjamo se, da spada sirotka med najkakovostnejše beljakovine, zato vsebuje naš INN Supplements Anabolic Protein večino sirotkinega koncentrata in izolata. Izdelek ima visok odstotek beljakovin, med 75-80%, ter zelo malo ogljikovih hidratov in maščob, kar omogoča lahko prebavljivost. To je preprost dodatek s katerim boste dopolnilo svojo dnevno potrebo po beljakovinah na okusen način. Ostali proteinski viri dopolnijo spekter aminokislin in pripomorejo k visokemu odstotku beljakovin ter tako dvigajo samo kakovost izdelka. Vsebuje tudi vsem znane esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA in L-Glutamin.

Pri razvoju izdelka INN Supplements Anabolic Protein smo se osredotočili na trenutne okoliščine in želeli vsem ponuditi izdelek, ki bo cenovno dostopen za vsak žep. Poleg tega nam je zelo pomembno, da vas bodo očarali okusi, ki smo jih pripravili. Izbirate lahko med petimi različnimi okusi, ki nimajo pridiha po umetnih aromah, ampak lahko zadovoljijo tudi zahtevnejše uporabnike. Ravno pri razvoju privlačnega okusa smo porabili največ časa, saj smo se pri tem izognili tudi dodajanju številnih umetnih sladil.

INN Supplements Anabolic Protein je izdelek primeren za vse športnike, ki intenzivno trenirajo in imajo urejeno prehrano ter si pri tem želijo vnesti nekaj dodatnih in okusnih beljakovin na svoj jedilnik.


Hranilna vrednost
100g
Energijska vrednost
408kcal
Maščobe
6,7g
- nasičene
1,3g
Ogljikovi hidrati
7,7g
- sladkorji
5,1g
Vlaknine
0,6g
Beljakovine
79g
Sol
0,6g
Kreatin monohidrat
1,8g

478

prodotti diversi nel nostro negozio online

497

utenti registrati provenienti da 7 paesi diversi

3,765

prodotti imballati e spediti con successo

514

visitatori giornalieri della nostra vasta offerta

Pagamenti e opzioni di consegna
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method