Nicoflex Sport Cream 50g

14,99 

Nicoflex medi forte sport krema je grelna krema za zunanjo uporabo pri nategnjenih in prenapetih mišicah

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Nicoflex Sport Cream 50g

Šifra: ZN50 Kategorija:

Grelna krema

 

Nicoflex medi forte sport krema je krema za zunanjo uporabo pri nategnjenih in prenapetih mišicah. Odlikujeta jo učinkovini kapsaicin in etil nikotinat. Pri uporabi se na mestu nanosa poveča prekrvavitev kožnega tkiva, zaradi česar postanejo mišice prožnejše. Uporabo izdelka priporočamo kot pripravo pred treningom, večjim telesnim naporom in fizično aktivnostjo. Njene vlažilne sestavine zagotavljajo elastičnost kože.

 

Za ogrevanje:

Cilj ogrevanja je pripraviti mišice in cirkulacijski sistem v stanje “delovne temperature”. Pravilno in redno opravljeno ogrevanje/raztezanje omogoča boljšo zmogljivost in zmanjšuje tveganje za morebitne poškodbe.

Nicoflex medi forte krema lahko izboljša proces ogrevanja. Krema vsebuje snov (kapsaicin), ki zaradi drgnjenja poveča prekrvavitev mesta nanosa.

V primeru poškodb, za sprostitev mišic in za nategnjene mišice:

Napete in nategnjene mišice so povezane z blago do zmerno bolečino in oteklino. Te akutne poškodbe je mogoče zdraviti doma z mirovanjem, ledenimi obkladki in Nicoflex medi forte kremo, ki pospešuje okrevanje. Pri blažjih poškodbah priporočamo uporabo dvakrat na dan.

Med športnimi aktivnostmi se lahko zgodijo manjše poškodbe ali preobremenjenost mišic. Izdelke, ki povzročajo hiperemijo, kot je Nicoflex medi forte krema, ki vsebuje kapsaicin, se lahko odlično uporablja tudi za sproščanje mišic.

NAVODILA ZA UPORABO:

Kremo nanesite v tankem sloju na čisto, suho površino kože in jo vtirajte, dokler se ne vpije. Ne sme se uporabljati na celotnem telesu.

 

Opozorilo:

Pazite, da ne pride v stik z očmi ali drugimi sluznicami. V primeru naključnega stika sperite oči, usta in/ali prizadete sluznice z veliko količino vode. Če draženje oči ne mine, se obrnite na zdravnika ali farmacevta. Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na sestavine ali v primeru vnetnega artritisa, odprtih ran, ekcema, poškodovane kože ali drugih kožnih bolezni. Uporaba izdelka med nosečnostjo in dojenjem ni priporočljiva. Uporaba izdelka za osebe z občutljivo kožo ni priporočljiva.

 

Po vtiranju postane koža rdeča in topla, hkrati pa se pojavi rahel pekoč občutek, ki po približno eni uri postopoma izgine. Če je rdečica na koži zelo izrazita, prenehajte uporabljati kremo. Po nanosu kreme si roke temeljito umijte z milom in toplo vodo.

 

Shranjevanje: Hranite v suhem prostoru, pri temperaturi do 25 °C, izven dosega otrok!

Hranilna vrednost100g%PDV
Energy503kcalnull
Fat35gnull
– saturated6,7gnull
Carbohydrates39gnull
– sugars2,1gnull
– polyols33gnull
Fiber0gnull
Protein21,4gnull
Salt0,1gnull

Morda bi vas zanimalo