Olimp Gold-Vit junior 15 sachets

9,99 

Prehransko dopolnilo Olimp Gold-Vit Junior vsebuje kompleks vitaminov in mineralov v obliki prahu z okusom pomaranče, shranjenega v 15 priročnih vrečkah.

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Olimp Gold-Vit junior 15 sachets

Šifra: ZOGVJ15 Kategoriji: ,

Vitamini za otroke

Olimp Gold-Vit Junior je prehransko dopolnilo, ki vsebuje kompleks vitaminov in mineralov v obliki prahu z okusom pomaranče, shranjenih v 15 priročnih vrečkah. Kombinacija dvanajstih vitaminov ter kalcija in cinka v obliki visoko biorazpoložljivega aminokislinskega kelata Albion®, temelji na številnih znanstvenih raziskavah. Izdelek predstavlja enostaven način za pokrivanje otrokovih potreb po dnevnem vnosu vitaminov in nekaterih mineralov.

Prehransko dopolnilo Olimp Gold-Vit Junior je namenjeno otrokom, od 3. do 9. leta starosti, za dopolnjevanje vsakodnevnih potreb po vitaminih in mineralih, ki se z normalno hrano le s težavo dosežejo zaradi zmanjšanega apetita oziroma zaradi povečanih potreb po vnosu tovrstnih mikrohranil. Pomanjkanje vitaminov in mineralov se pri otrocih lahko kaže kot utrujenost, šibkost, večja fizična in mentalna obremenjenost, padec imunskega sistema in s tem povečano pojavljanje bolezni.

Olimp Gold-Vit Junior vsebuje vsa potrebna mikrohranila za normalno funkcioniranje otrokovega organizma. Vitamin D in kalcij sta nujno potrebna za ustrezno rast kosti ter razvoj otroka. Cink in vitamin C podpirata in omogočata vzdrževanje normalno delovanje imunskega sistema. Izbran kompleks vitaminov skupine B igra pomembno vlogo pri funkcioniranju živčnega, mišičnega in hemapoetičnega sistema (vitamini B6, vitamin B12, folna kislina), ohranjanju vida (vitamin B2) ter zmanjševanju občutka utrujenosti (vitamin B2, pantotenska kislina, vitamin B6, folna kislina).

#NULL!

Morda bi vas zanimalo