Quamtrax DAA D-Aspartic acid 120 capsules

12,99 

Quamtrax DAA D-Aspartic acid 120 capsules vsebuje D-asparaginsko kislino.

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax DAA D-Aspartic acid 120 capsules

Šifra: ZQDAA120 Kategoriji: ,

Quamtrax DAA D-Aspartic acid 120 capsules: D-asparaginska kislina

Quamtrax DAA D-Aspartic acid 120 capsules je izdelek, ki vsebuje D-asparaginsko kislino. Obstajata dve obliki asparaginske kisline, in sicer L- ter D-asparaginska kislina (DAA). Od teh dveh oblik se samo L-asparaginska kislina lahko direktno vključuje v sintezo beljakovin, medtem ko ima D-asparaginska kislina predvsem metabolne učinke.

DAA najdemo v živčnem in endokrinem sistemu, v katerem igra pomembno vlogo pri proizvodnji ter sproščanju hormonov. DAA deluje predvsem na hipofizo, kjer spodbuja sproščanje luteinizirajočega hormona, ta pa deluje na spolne žleze, kjer spodbuja tvorbo in izločanje hormona testosterona. Številne študije dokazujejo, da ima povečan nivo testosterona zelo velik vpliv na izboljšano sintezo mišičnih beljakovin ter posledično mišično rast. Kot tak, se testosteron šteje kot pomemben dejavnik izboljšanja mišične moči in rasti.

DAA se lahko uporablja za povišanje nivoja testosterona pri moških, ki imajo težave s plodnostjo ter pri športnikih, ki si želijo večje sinteze beljakovin. Nivo testosterona ostaja povišan še en teden do 10 dni po končanem jemanju DAA, po tem času pa se povrne na prvotni nivo.

DAA deluje na centralni del možganov, kjer poveča sproščanje hormonov, kot so luteinizirajoči hormon, folikel sproščujoči hormon ter rastni hormon. Poleg tega se lahko DAA nalaga v modih, kjer spodbuja sintezo testosterona.

NAVODILA ZA UPORABO:

3-4 kapsule na dan z obroki.


PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

3-4 kapsule. Ne preseči priporočenega  dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

D-asparaginska kislina, sredstvo za zgoščevanje (mikrokristalizirana celuloza), sredstvo za prevleko (hidroksipolimetilceluloza), kalicjev difosfat, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), 3,3% cinkov kelat (riževe beljakovine, cinkov oksid, L-asparaginska kislina, citronska kislina). Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc, rakov in rib.


POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Hranilna vrednost1 kapsula%PDV
Energijska vrednost0 kcal
D-asparginska kislina454,5 mg
Cinkov kelat24,8 mg
   -od tega cinkov oksid5 mg

Morda bi vas zanimalo