Quamtrax Direct BCAA 2:1:1 500g

26,99 

Quamtrax Direct BCAA 2:1:1 500g je prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo esencialnih verižno razvejanih aminokislin BCAA. Na voljo v obliki praha z okusom.

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Direct BCAA 2:1:1 500g

Šifra: ZQDB500 Kategorije: , ,

BCAA aminokisline za ugodno ceno

Quamtrax Direct BCAA 2:1:1 je prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo esencialnih verižno razvejanih aminokislin BCAA. Razmerje aminokislin L-levcin, L-valin in L-isolevcin je 2:1:1.

Quamtrax Direct BCAA 2:1:1 aminokisline so primerne in pomembne za vse športnike, ki redno in intenzivno trenirajo. Omenjene tri aminokisline spadajo med preostalih devet aminokislin, ki so esencialne in jih zato naše telo ne more samostojno sintetizirati, ampak jih je potrebno zaužiti. Dejstvo BCAA aminokislin je, da predstavljajo nad 30% mišičnih aminokislin in so ravno zaradi tega pomembne za vse športnike, ki trenirajo aerobne ali anaerobne športe.

Aminokisline z razvejano stransko verigo spodbujajo sintezo mišičnih beljakovin lahko celo v večji meri kot beljakovine same. Povečana koncentracija BCAA v krvi poleg tega tudi zmanjša stopnjo razgradnje beljakovin. To naredijo tako, da zmanjšajo aktivnost nekaterih kompleksov, ki sodelujejo pri razgradnji proteinov.

Dodatek Quamtrax Direct BCAA 2:1:1 aminokislin vam poleg vsega naštetega pomaga tudi pri stopnjevanju intenzivnosti vadbe. Aminokisline z razvejano verigo tekmujejo z aminokislino triptofanom za vstop v možgane, kjer se triptofan pretvori v nevrotransmiter serotonin. Med vadbo se raven serotonina dvigne in povzroči, da se boste počutili bolj utrujeni, kar pomeni, da ne boste mogli narediti tako kvalitetnega treninga kot bi ga lahko sicer. BCAA aminokisline preprečujejo triptofanu vstop v možgane, s čimer bo nivo serotonina ostal nizek, vi pa boste lahko intenzivno in dlje časa trenirali.

Prednost Quamtrax Direct BCAA 2:1:1 500g:

  • visoka vsebnost aminokislin BCAA
  • razmerje 2: 1: 1 z največ L-levcina
  • vsebuje esencialne aminokisline
  • dober okus in hitro mešanje
 
NAVODILA ZA UPORABO:

Zaužijte 5g pred treningom in 5g po treningu. Izdelek lahko mešate z vodo in uživate kot pijačo.

 

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

5-10g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus limona.

SESTAVINE (okus limona):

Levcin, isolevcin, valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, sladilo (sukraloza), barvilo (tartrazin). Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena,jajc in rib. *Tartrazin:lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

 

SESTAVINE (okus pomaranča):

Levcin, isolevcin, valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, sladilo (sukraloza), barvilo (tartrazin). Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc in rib. *E-110 lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

 

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Hranilna vrednost in sestavine:na 5 g:
L-levcin2,33 g
L-isolevcin1,16 g
L-valin1,16 g

Morda bi vas zanimalo