Quamtrax Direct Creatine 500g

24,99 

Quamtrax Direct Creatine 500g vsebuje čisti kreatin monohidrat.

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Direct Creatine 500g

Šifra: ZQDC500g Kategoriji: ,

Quamtrax Direct Creatine 500g: Čisti kreatin monohidrat

Quamtrax Direct Creatine vsebuje čisti kreatin monohidrat, ki ga najdemo v rdečem mišičnem tkivu in je odgovoren za povečnje fizične sposobnosti v ponavljajočih kratkih visoko intenzivnih obremenitvah.

Koncentracija in hitrost regeneracije molekule ATP je fiziološko pomembna v številnih športih. ATP je energetsko zelo bogata molekula. Njeno ime je adenozin trifosfat in se po intenzivnem naporu obnavlja iz adenozin difosfata.

Quamtrax Direct Creatine vsebuje 100% čisti kreatin monohidrat. Kreatin nima okusa, tako da se ga lahko uporablja z drugimi dopolnili, ne da bi s tem spremenili okus. Kreatin se predvsem uporablja za visoko intenzivne napore kot so trening z utežmi, šprinti ali druge oblike anaerobne vadbe. Prehransko dopolnilo Quamtrax Direct Creatine spada med najbolj uporabljene izdelke v svetu športa.

NAVODILA ZA UPORABO:

Zaužijte eno čajno žličko (3-5g) Quamtrax Direct Creatine približno 20minut pred vadbo z zadostno količino vode, priporočamo vsaj 300ml.


PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

5g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

Kreatin monohidrat.


POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Sestavana 5 g
Kreatin monohidrat5 g

Morda bi vas zanimalo