Quamtrax Essentials Marine Collagen 120 tablets

11,99 

Quamtrax Essentials Marine Collagen 120 tablets vsebuje morski kolagen, ki izboljša vseh vezivnih tkiv.

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Essentials Marine Collagen 120 tablets

Šifra: ZQMC120 Kategoriji: ,

Quamtrax Essentials Marine Collagen 120 tablets: Morski kolagen

Morski ali ribji kolagen je vrsta kolagena, ki ga pridobivamo bodisi iz mesa, bodisi iz lusk rib mrzlih morji in primarno spada v kolagen tipa I oziroma III. Raziskave kažejo, da ima morski kolagen bistveno boljšo biološko vrednost, kar pomeni, da ga naše telo bolje absorbira in uporabi. Morski kolagen tako hitreje vstopi iz črevesja v kri in napolni zaloge telesnega kolagena.Poleg tega morski kolagen spada v kolagen tipa I, kar pomeni, da je substrat za izgradnjo močnih in upogljivih vezivnih tkiv, kosti in kože. Preprečuje nastajanje viseče kože s tem, ko podpira telesno produkcijo kolagena v koži ter zmanjša izgubo elastičnosti kože. Rezultat je bolj gladka koža, ki daje mlajši izgled.V zadnjih letih so klinične študije pokazale, da ima kolagen medicinske lastnosti, ki lahko pomagajo spodbujati okrevanja in sklepov, tetiv in vezi in dobro počutje ljudi. Dodajanje nekaterih vitaminov kot so magnezij, kalcij in vitamin C ter D3 dajejo močan antioksidacijski učinek. To izboljša celično hidracijo, zmanjša mišične krče in izboljša absorpcijo kalcija in kolagena, kar zagotavlja boljšo ohranitev kosti in sklepov
NAVODILA ZA UPORABO:

Dnevno zaužijte 2 tablete z zadostno količino vode pred obroki.


PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

2-6 tablete. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

Hidroliziran morski kolagen, Magnezijev karbonat, Kalcijev karbonat, Magnezijev hidroksid, Vitamin C (askorbinska kislina), izvleček bambusa (suhi izvleček 70% Silica(Bambusa Arundinacea)), Vitamin D3 (holekalciferol). OSTALE SESTAVINE: sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalinična celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid).


POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Sestavana 6 tablet%PDV
Hidroliziran morski kolagen3600 mg
Magnezijev karbonat462 mg
Kalcijev karbonat348 mg43%
Magnezijev hidroksid120 mg
Vitamin C (askorbinska kislina)60 g75%
Izvleček bambusa30 mg
Vitamin D3 (kolakalciferol)4,9 mcg99,6%

*% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

Morda bi vas zanimalo