Quamtrax Essentials Mega L-arginine 100 capsules

19,99 

Quamtrax Essentials Mega L-arginine 100 capsules je izdelek z aminokislino L-arginin.

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Essentials Mega L-arginine 100 capsules

Šifra: ZQMLc120 Kategorije: , ,

Quamtrax Essentials Mega L-arginine 100 capsules: L-arginine v kapsulah

Quamtrax Mega L-arginine je prehransko dopolnilo za športnike, ki vsebuje izključno L-arginin visoke kakovosti in čistosti. L-arginin spada med neesencialne aminokisline, ki jih lahko telo samo sintetizira iz drugih aminokislin, vendar je kljub temmu prav ta aminokislina zelo priporočljva za uporabo pred in med samo vadbo, sploh pred vadbo z visokimi obremenitvami.

Quamtrax Mega L-arginine uporabljamo takrat, ko sledimo učinkovitem programu treninga. Izključno s pravilnim in rednim treningom lahko dosegamo boljše rezultate v fitnesu ter v drugih športih. To prehransko dopolnilo za športnike se uporablja kot “preworkout” izdelek, torej izdelek namenjen za uporabo pred vadbo. Uporabljajo ga predvsem pri dviganju uteži, tako bodybuilderji kot običajni rekreativci, vendar se zadnje čase uporablja veliko tudi pri aerobnih športih.

Glavne lastnosti izdelka Quamtrax Mega L-arginine:
  • vsebuje 787,5mg aminokisline L-arginin na kapsulo
  • 100 kapsul na pakiranje
  • preverjen izdelek
NAVODILA ZA UPORABO:

Zaužijte do 4 kapsul prehranskega dopolnila za športnike Quamtrax Mega L-arginine 20 minut pred treningom z ustrezno količino vode.

 

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

 4 kapsul. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

L-arginin.

 

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

HRANILNA VREDNOST4 kapsule %PDV
Energijska vrednost0 kcal
L-arginin3150 mg

Morda bi vas zanimalo