Quamtrax Probiotic 60 capsules

17,90 

Quamtrax Probiotic 60 capsules je prehransko dopolnilo, ki vsebuje probiotike za ravnovesje v črevesju.

  • Z Megafloro 9 EVO
  • Laboratorijsko testiran
  • Rastlinske kapsule brez glutena

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Probiotic 60 capsules

Šifra: ZQPro Kategoriji: ,

Quamtrax Probiotic 60 capsules: za ravnovesje v črevesju

Quamtrax Probiotik je prehransko dopolnilo, ki zagotavlja mikroorganizme, ki podpirajo mikrobioto v telesu. Ima tudi kompleks Megaflora 9 EVO, ki med drugimi prebiotiki prispeva koruzni škrob, koruzni maltodekstrini, fruktooligosaharidi, inulin, dekstrin in rastlinske beljakovine.
Značilnosti probiotika Quamtrax
  • Vključuje kompleks Megaflora 9 EVO.
  • Na voljo je v rastlinskih kapsulah brez glutena
  • Probiotične sestavine znamke Quamtrax
  • Quamtrax Probiotik je na voljo v steklenički s 60 kapsulami
Megaflora 9 EVOLUTION je nova mešanica probiotikov, katerih učinkovitost in stabilnost sta veliko močnejši od drugih mešanic. Za doseganje stabilnosti zdravila Megaflora 9 EVOLUTION je bila razvita posebna tehnologija, ki je bila v nasprotju s predhodno razvitimi kliničnimi raziskavami v zvezi s tem. Megaflora 9 EVOLUTION vsebuje različne probiotične seve, sestavljene iz 2 × 10 9 vitalnih bakterij na gram. Izbor teh liofiliziranih bakterij temelji na njihovih individualnih značilnostih, ki uravnotežijo njihove koristi in delujejo skladno z naravno črevesno mikrofloro. Poleg tega živi liofilizirani sevi, Megaflora 9 EVOLUTION, vsebujejo tudi prehransko matriko, ki je bila predmet pomembne študije, ki je privedla do kombinacije škroba, encimov in saharidov, ki ne delujejo le kot hranila za bakterije, temveč ustvarjajo tudi primerno okolje, ki zagotavlja stabilnost bakterij.
NAVODILA ZA UPORABO:

Dnevno zaužijte 2 kapsuli Quamtrax Probiotic z zadostno količino vode na prazen želodec


PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

2 kapsuli. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

Megaflora 9 Evolution TM (koruzni škrob, koruzni maltodekstrin, fruktooligosaharidi, inulin, koruzni dekstrin, kalijev klorid, hidrolizirane rastlinske beljakovine, magnezijev sulfat, kulture mikroorganizmov: Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19, enzim amilaza, vanilija v prahu, manganov sulfat)


POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Sestavana 2 kapsuli
Megaflora 9 Evolution™
Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19
2x 10/9 cfu/g

Morda bi vas zanimalo