Quamtrax Pure Creatine 300g

14,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Pure Creatine vsebuje čisti kreatin monohidrat

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Pure Creatine 300g

Šifra: ZQPURE300 Kategorije: , ,

Čisti Kreatin Monohidrat

Quamtrax Pure Creatine vsebuje čisti kreatin monohidrat in spada med najbolj uporabljene izdelke v športu v zadnjih letih, kar potrjuje njegovo varnost in učinkovitost. Njegova uporaba je začela naraščati po Olimpijskih igrah v Barceloni leta 1992.Kreatin pomaga pri povečevanju fizične sposobnosti za opravljanje kratkih ponavljajočih visoko intenzivnih naporov, zato služi kot pomemben dodatek vsem športnikom, ki se ukvarjajo z visoko intenzivno vadbo. Pri takšnih naporih je zelo pomembna molekula ATP. Ravnotežje med ATP in ADP oziroma čimhitrejša obnova adenozin trifosfata je ključna za lažje premagovanje ponavljajočih najvišjih naporov – dviganja uteži in šprintov.Quamtrax Pure Creatine vsebuje 99,9% čist kreatin, torej izredno malo nečistot , ki so običajno zelo pogoste v manj kvalitetnih izdelkih.Pravilno načrtovan trening višje intenzitete lahko pripomore k izboljšanju vaših rezultatov in ciljev.
NAVODILA ZA UPORABO: 

Zaužijte eno čajno žličko (3-5g) Quamtrax Pure Creatine ribližno 20minut pred vadbo z zadostno količino vode. Priporočamo vsaj 300ml.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 

5g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE: 

Kreatin monohidrat.

POZOR: 

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

NameValue 1Value 2
Hranilna vrednost14g%PDV
Energijska vrednost0kcalnull
L-glutamin (Kyowa Quality)3.989gnull
L-levcin2.800gnull
L-valin1.400gnull
L-isolevcin1.400gnull
Tavrin1.400gnull
L-citrulin1.173gnull
Beta alanin1.173gnull
Beta koroten0.002gnull
Vitamin B6 (piridiksonijev klorid)5mg142.8%

Morda bi vas zanimalo