Quamtrax Super BCAA Advanced 4:1:1 400tablets

30,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Super BCAA Advanced 4:1:1 400 tablet vsebuje esencialne verižno razvejane aminokisline L-Levcin, L-Isolevcin, L-Valin v razmerju 4:1:1.

 

 

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Super BCAA Advanced 4:1:1 400tablets

Šifra: ZQS400 Kategoriji: ,

Kakovostne BCAA aminokisline v tabletah

Quamtrax Super BCAA Advanced 4:1:1 400 tablet je prehransko dopolnilo za športnike, saj vsebuje esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA, in sicer L-Levcin, L-Izolevcin in L-Valin v razmerju 4:1:1. Poleg esencialnih BCAA aminokislin vsebuje še L-Glutamin, ki je najbolj prisotna aminokislina v mišičnem tkivu.

Zmes BCAA v Quamtrax Super BCAA Advanced 4:1:1 400 tablet je v razmerju 4:1:1 in je narejena z namenom povečanega vnosa L-Levcina, saj ravno tej aminokislini pripisujejo največ ugodnih lastnosti. Poleg naštetih aminokislin vsebuje to prehransko dopolnilo še vitamin B6, vitamin C in vitamin B1. Dodatek vitaminov med drugim pripomore k normalni presnovi beljakovin in glikogena.

Kot vse ostale aminokisline se tudi BCAA absorbirajo zelo preprosto kot di- ali tripeptidi ali tudi kot posamezne aminokisline. Absorpcija aminokislin je enostavna in hitra in ne predstavlja nobene težave za prebavni trakt. BCAA (verižno razvejane aminokisline – kot so v Quamtrax Super BCAA Advanced 4:1:1 400 tablet) priporočamo za uporabo ob intenzivnem in rednem treningu, najboljše pred samo vadbo

Glavne lastnosti Quamtrax Super BCAA Advanced 4:1:1 400 tablet:
  • razmerje aminokislin 4:1:1
  • 400 tablet na pakiranje
  • dodatek vitamina B6, B1 in vitamina C
NAVODILA ZA UPORABO:

Zaužijte 6 tablet Quamtrax Super BCAA Advanced pred, med ali po treningu z zadostno količino vode.

 

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

6 tablet. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

L-levcin, L-isolevcin, L-valin, L-glutamin, vitamin C (askorbinska kislina), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), Riboflavin (vitamin B2), kalcijev fosfat, sredstvo za povečanje prostornine (maltodekstin), mikrokristalinična celuloza,  sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

 

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Nutritional value1 kapsula%PDV
Energy0kcal
Acetil L-carnitine500mg
L-metionine25mg
L-teanine25mg

Morda bi vas zanimalo