Quamtrax Tribulus Plus 100 capsules

12,99 

Quamtrax Tribulus Plus 100 capsules je prehransko dopolnilo za športnike, ki vsebuje Tribulus terrestris z visoko vsebnostjo saponinov ter cinka.

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Na vsa naročila nad 80€

Garancija na zadovoljstvo

14 dni od dneva nakupa

Vrhunska podpora

Odgovorimo na vsa vprašanja

100% varen nakup

zavarovano z SSL Mastercard/Visa

Quamtrax Tribulus Plus 100 capsules

Šifra: ZQT100 Kategoriji: ,

Quamtrax Tribulus Plus 100 capsules: Čisti izvleček Tribulus Terrestris s cinkom

Quamtrax Tribulus Plus 100 capsules je prehransko dopolnilo za športnike. Izdelek vsebuje naravne snovi katere pomagajo pri vzdrževanju ravni testosterona v telesu. Glavni sestavini sta saponini rastline Tribulus Terrestris ter cink.Prednost Quamtrax Tribulus Plus je visoka vsebnost saponinov, kar je ugodno za samo učinkovitost izdelka. Povečana  moč, regeneracija,  energija in spolna sla so rezultati, ki jih prinese zdrava in ustrezna koncentracija testosterona v krvi. Quamtrax Tribulus  je zelo popularen pri veliki večini športnikov, ki želijo optimizirati svoje rezultate, poleg tega pa tudi pri nekaterih moških za normalno vzdrževanje hormona testosterona.Quamtrax Tribulus Plus 100 capsules je popularen pri vseh športih moči, dviganju uteži ter bodybuildingu oziroma fitnesu. Prehransko dopolnilo je popularno predvsem pri moškh, saj poleg tribulusa vsebuje še mineral cink.
NAVODILA ZA UPORABO: 

Dnevno zaužijte 1 kapsulo z zadostno količino vode pred spanjem.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

SESTAVINE:

Izvleček Tribulus Terrestrisa (40% saponinov), cinokov sulfat, želatina, sredstvo za povečanje prostornine (maltodekstrin), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), barvilo (titanijev dioksid (E-171)).

POZOR:

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Sestavana 1 kapsulo % PDV
Izvleček Tribulus Terrestrisa (40% saponinov)385 mg
Cink (cinkov sulfat)10 mg100

Morda bi vas zanimalo